meci usor in campionat castigat 7-0 , in cupa 2-2, merg mai departe dupa 4-0 in tur.
meci usor in campionat castigat 7-0 , in cupa 2-2, merg mai departe dupa 4-0 in tur.
3-0 si 2-0 astazi, destul de bine!
Rezultat soc azi in campionat am invins cu 6-0 una din echipele grele care ma batut in tur cu 1-0 , in sfarsit sa vazut diferenta dominatiei totale , am avut si noroc ca MR-u lui a fost suspendat si a folosit un MC in locu lui plus ca am folosit si un 4-2-2-2 fata de 4-4-2 din primu meci
Meci relativ usor 4-0
toate bune ieri: 4-1 in campionat si 5-0 in LC
Victorie 1-9 azi , am recuperat ceva golaveraj , locu 3 a invins locu 1 si astfel eu sunt pe primu loc la egalitate de puncte cu locu 2 dar am golaveraju mai bun ca el
Inca se mai pot intampla multe lucruri locu 3 ii doar la 1 punct de mine , locu 4 la 3 puncte , locu 5 la 4 puncte si locurile 6-7 la 6 puncte , in 2-3 etape se pot schimba mult locurile
Inca 3 victorii in campionat , mai am 2 meciuri foarte usoare si dupaia urmeaza cele 3 meciuri care vor decide campionatu , primu il voi avea cu locu 2 care se tine scai de mine si care a castigat cateva meciuri importante zilele astea
in weekend am fost plecat si nu m-am ocupat de echipa, in afara unei infrangeri in campionat totul a mers bine... am 4 puncte avans si urmeaza 3 meciuri usoare dupa care vreau sa ma detasez definitiv...in semifinalele cupei am castigat 2-1 in deplasare dar ma astept la un meci greu maine iar in semifinalele LC am remizat 0-0 in deplasare...greu returul si aici.
Victorie 8-0 azi si maine am meci cu ultimu loc pe care il voi castiga la masa verde ... era meci de cel putin 10-0 ... deocamdata nu mai are o asa mare importanta , campionatu se decide in ultimele 3 etape
victorie 3-0 in campionat si ajutat de jocul rezultatelor m-am distantat la 6 puncte,am si un golaveraj mai bun, urmeaza 2 meciuri accesibile dupa care ar trebui sa fiu campion...in cupa am remizat 1-1 acasa si dupa victoria din tur 2-1 merg in finala..