14-0 in campionat cu ultimul clasat si 3-0 in cupa in deplasare , adversarul mi-a mai mutat si meciul la 2 noaptea dar fara succes pt el
Dupa un inceput timid in Cl cu doua victorii 2-1 si 2-0 am asigurat locul 2
In campuonat am batut 2-1 si am urcat pe 3 prima oara sezonu asta
Au aparut de azi in magazin cateva embleme si tricouri de echipe nationale...pacat ca nu este si cel al Romaniei...poate pe viitor.
Infrangere in CL 1-2 ... nu are mare importanta ca deja aveam locu 1 asigurat dar am jucat deplorabil ... mi-au ratat atacantii din toate pozitiile , numai pe afara dadeau chiar si cand erau 1 la 1 cu portaru ... 2 jucatori accidentati ... el din 3 faze mia dat 2 goluri ...
Daca joc asa si in meciurile importante din campionat care urmeaza sunt terminat
3-1 in LC (am castigat lejer grupa cu max de puncte) si 5-1 in campionat dar urmeaza in weekend meciuri impotriva contracandidatilor la titlu.
Am trecut cu bine de primu meci greu 3-1 si ma mentin pe 2 cu 2 puncte in spatele locului 1
Infrangere in campionat 4-2 ... mi-am luat intr-un meci cat am luat in 11 etape ... portaru mia luat 5 , de 2 sezoane de cand il am nu a luat 5 pana acum , l-am posedat din toate punctele de vedere dar degeaba , nu inteleg jocu asta castig cu echipe mai grele si pierd cu astea mai putin bune ... cred ca nu mai urmaresc meciurile de acum , am observat ca echipa joaca mai bine asa )))
Acum sunt la 5 puncte de lider , sansele sunt foare mici , trebuie sa trag tare sa ma mentin pe locu 3 dar o infrangere si maine cu locu 4 care ii mai bun ca asta de azi m-ar arunca tocmai pe locu 7 ... pana la meciu de azi eram pe 2 si maine as putea sa cad pe 7)))
Last edited by Bogdan Astefanei; 06-13-2015 at 08:43 PM.
victorie 5-0 in campionat chiar pe terenul liderului si astfel i-am luat locul...urmeaza maine meci greu cu locul 4, care este la doar 2 puncte in spate....in cupa am pierdut returul cu 2-1 dar m-am calificat dupa ce in tur castigasem 3-0.