Meci excelent in Champions League , un meci echilibrat cu multe ocazii de o parte si de alta , multe parade , ambii am urmarit meciu
Nu sunt suparat ca am facut egal avand in vedere ca el a avut echipa mai buna ...
Meci excelent in Champions League , un meci echilibrat cu multe ocazii de o parte si de alta , multe parade , ambii am urmarit meciu
Nu sunt suparat ca am facut egal avand in vedere ca el a avut echipa mai buna ...
4-0 in cupa (8-0 la general) dar infrangere in campionat 1-2 la un adversar modest, si sunt la 4 puncte de lider
Victorie foarte importanta si azi in campionat 7-0 si am recuperat serios la capitolu golaveraj acum sunt al doilea si locu 3 in campionat la 2 puncte de locu 1 si la un punct de locu 2 dar locurile din spatele meu is foarte aproape , ma despart doar 2 puncte de locu 6.
2 victorii cu 6-0 azi, in campionat si LC dar cu adversari modesti...sunt pe 4 in campionat la egalitate cu locurile 2 si 3 si la 2 puncte distanta de lider.
Victorie 10-0 in campionat unde am urcat pe 2 la 2 puncte de lider si 1-4 in CL unde am locu 1 asigurat inainte de ultima etapa
Pana acum un parcurs mai bun ca niciodata, niciun gol primit in campionat!
Inca o victorie in campionat 0-11 cu ultimu loc , acum am cel mai bun golaveraj si am urcat pe locu 2 dar de maine incepe greul , urmeaza 7 meciuri infernale.
10/10, fara gol primit in campionat!
Perfect!