Daca vrei sa intri pe versiunea veche acceseaza linkul asta : Play Top Eleven - Free Online Football Manager Game
Eu joc Top Eleven aici si imi continui activitatile,deoarece versiunea updatata mi se parea prea complicata.
Last edited by Pdranca; 04-12-2016 at 10:49 PM.
Merge perfect Samsung S5 dar si pe Chrome-PC cert e ca am 8 GB de rami![]()
N-am sa inteleg niciodata de ce se chinuie atata Nordeus sa schimbe ceva care mergea ... in curand T11 de la un joc frumos,simplu,rapid si eficient o sa devina un joc obositor incarcat cu tot felul de detalii care mai de care mai inutile.De ce s-au chinuit sa bage kkt-ul asta de antrenament care mai mult iti face scarba sa-l dai decat placere,ca sa nu mai spun ca acum esti total confuz cu evolutia jucatorilor tai in urma antrenamentelor.Inainte era mai mult decat usor sa urmaresti capacitatea de dezvoltare a jucatorilor in urma antrenamentelor si daca aveai si placerea sa atribui punctele de antrenament manual atunci aproape te identificai ca si parte din lot ... pe cand acum ... ma uit la lotul actual si parca vad niste oi in tarc la stana.Dezamagit total.
Intradevar faza cu antrenamentul si cu bonusul nu prea este corecta..daca nu intrii cateva zile pa se duce de rapa tot ca nu mai ai bonus..plus ca se duc pachetele de odihna imediat..dupa 2 meciuri vor 4 antrenamente si se duce dreq de tot toata conditia jucatorilor...este bun doar pentru cei ce intra zi de zi...de ex am batut si cu 13-0 unu de pe locul 4...si ciudat 3-0 unu de pe locul 13...deci nu stiu ce sa zic..este aiurea cu antrenamentul..
La mine imi aparea in perioade diferite timp(de aproximativ o saptamana,apoi dura ceva timp si imi aparea tot pentru o saptamana).Stiu ca puteam sa vad cate unul pe zi.In urma acestuia obtineam fie o anumita suma de bani in joc(cred ca 200),fie tratamente,fie stimulente de moral,fie odihna(cate1).
*Fac referire la versiunea veche pe PC.