Originally Posted by
PricopGeorgeCătălin
Imi cer scuze ca nu am avut timp sa va prezint pana acum noua versiune a jocului.
Stiu ca unele persoane nu sunt multumite si ce-i drept, e greu sa-i multumesti pe toti dar daca aveti vreo problema cu noua versiune, vreo sugestie, etc, va asteptam cu drag comentariile.
Top Eleven 2016 vine cu unele chestii noi, pe langa interfata complet schimbata pentru varianta de PC, jocul vine si cu toate actualizarile din 2015 care nu au fost introduse pana acum in joc, gen: Live Animated Match, sunete, etc dar si cu ultima si cea mai noua inovatie si mai exact la un sistem nou de antrenamente complet diferit.
Pentru cei care nu se pot conecta la joc, incercati urmatoarele:
1. Asigurati-va ca aveti un browser compatibil: Opera, Chrome, Mozilla.
Atentie: Internet Explorer nu este compatibil.
2. Actualizati versiunea browserului. In cazul in care nu aveti ultima versiune a browserului este foarte posibil ca jocul sa nu fie compatibil.
Pentru a verifica acest lucru, intrati pe pagina oficiala a browserului si verificati daca aveti ultima versiune.
3. Incercati un alt browser. Desi nu recomandam asta in mod special deoarece nu cred ca este pe placul vostru, ca o alternativa puteti incerca si alt browser pentru a verifica daca jocul functioneaza sau nu.
4. Actualizati driverele placii video.
Daca tot nu reusiti sa va conectati stergeti istoricul, memoria cache si restartati PC-ul.
PC = laptop, computer
Browser = navigator (am folosit termenul in engleza deoarece este mai popular)
Pe viitor speram ca jocul sa reintroduca unele lucruri pierdute odata cu actualizarea, gen: camera trofeelor, optiunea de a prelua o alta echipa, statisticile, etc.
Va asteptam....