Dupa 20 de etape sunt pe locul 2 cu 44 de puncte(locul 1 are 46 de puncte).
-In etapa a 19-a:victorie 13-0 acasa;
-In etapa a 20-a:victorie 5-0 in deplasare.
In prezent am golaverajul mai mare cu 2 decat locul intai.
Dupa 19 etape aveam acelasi golaveraj cu lucul 1(54-22),decat punctele faceau diferenta.
Felicitari, cred ca ai apararea beton. Eu am avut parte de o surpriza placuta azi in meciul retur de cupa. Am ramas in 10 din min. 3 si am reusit sa castig cu 3-1 in deplasare. Echipele erau apropiate valoric si amandoi managerii eram online.
Last edited by Florin Tauc; 03-29-2016 at 09:39 PM.
Imi vine sa ma dau cu capul de perete.... De la 9 puncte si un avans linistitor, se pare ca o sa traiesc pe picior mare finalul de sezon, am ajuns la +3 puncte doar si spre fericirea mea golaverajul este de partea mea, asta daca nu ma insel.
Am castigat matematic campionatul dupa ce ieri am batut locul 2 cu 5-0. Urmeaza cele 2 finale , sa vedem ce iese.
campionat - locul 9
cupa - out
CL - jucam maine finala
Dupa 24 de etape sunt pe locul 1 cu 56 puncte(locul 2 are 53 de puncte).
-In etapa a 23-a:victorie 3-0 acasa(am luat revansa contra celui care m-a eliminat in Cupa de abia la finalul Campionatului );
-In etapa a 22-a:victoire 4-1 acasa.
Golaverajul meu este cu +8 mai mare fata de locul 2 asa ca sunt sigur ca nu voi pierde Campionatul,deoarece in etapa 26 intalnesc o echipa usoara de 2 stele,iar in etapa 25 intalnesc o echipa la fel de buna ca a mea,dar chiar daca pierd nu va conta(eu avand avantajul golaverajului fata de locul 2 indiferent de scorul pe care il voi inregistra).
Pot pierde Campionatul doar daca voi avea o surpriza in meciul cu echipa de 2 stele,iar sansele mele de a pierde meciul sunt de 5%.
Succes si celorlalti in lupta pentru castigarea trofeelor competitiilor in care mai evolueaza.