victorii chinuite in campionat 2-1 si 3-2. ceva mai usor in cupa 4-0, si in CL 5-0
victorii chinuite in campionat 2-1 si 3-2. ceva mai usor in cupa 4-0, si in CL 5-0
O sa incep cu Liga Campionilor.In etapa a 2-a am castigat 3-1 in deplasare(sunt pe locul 2).
In Cupa m-am calificat mai departe cu scorul general 5-2.
-in tur:victorie 4-1 in deplasare;
-in retur:egal 1-1 acasa.
In Campionat am 2 puncte dupa 4 etape,fiind pe locul 12(locul 1 are 12).
-in etapa a 3-a:infrangere 3-2 in deplasare;
-in etapa a 4-1:egal 2-2 acasa.
Sper ca jucatorii sa se acomodeze cat mai repede,altfel risc sa raman iar la acelasi nivel...
Liga campionilor-locul 1 in grupa.
-in etapa a 3-a:victorie 3-0 in deplasare.
Campionat:locul 13 cu 3 puncte dupa 6 meciuri(locul 1 are 15 puncte).
-in etapa a 5-a:egal 2-2 in deplasare;
-in etapa a 6-a:infrangere 3-2 acasa.
Din cate observ am rezultate foarte ciudate:numai egaluri(0-0,1-1,2-2) si infrangeri la limita(2-1,3-2).Decat rezultatele din Cupa si Liga campionilor mai ma "incalzesc",rest nimic.
Campionat locul 1,6 di 6
Champions league locul 1
Cupa 5-0 in meciul tur cu un adversar cu 4 niv mai sus decat mine
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
A.C. MILAN LEGENDS-Team Showcase
http://forum.topeleven.com/team-show...n-legends.html
Season 45,lvl 43(24 trebles)
GAME OVER
Campionat: locul 2 la 4 puncte de primul loc.( chear dacă în acest moment echipa de pe primul loc are un lot superior fără de echipa mea pana acuma punctele pierdute au fost surprize mari în campionat făcând 2 egaluri cu echipe mult mai slabe. Chear dacă echipa mea a avut moral și condiție fizica 100% meci de meci și au fost și motivați cu prime) .asta e atât e cotat sistemul în momentul de fata
Cupa : joc acasă cu o echipa mai buna decât mine însă am un avantaj minim după ce am câștigat 2-1 în tur
UCL: pe primul loc și calificat după ce în a 4 etapa am reușit sa întorc scorul și castigand cu locul doi. Având 12 puncte din 12 iar locul doi având în acest monent 4 puncte iar intre locul 3 are 3 punte însă un meci mai puțin jucând în seara ăsta cu locul 4 care are doar un punct.
campionat locul 1, incerc acest sezon sa termin neinvins (nu am reusit inca aceasta realizare)
A venit timpul sa mai stau cateva sezoane deoarece timpul nu-mi permite sa ma joc cum vreau eu, o sa vad in cupa ce pot face si cam atata...
Nu,din contra,daca promovezi jucatorilor li se scade o stea,iar daca nu faci transferuri risti sa ai rezultate proaste si sa ramai la acelasi nivel(doar daca nu cumva iti pica prin minune un server usor).
Florian a folosit aceea expresie pentru a exprima faptul ca nefacand achizitii,tokenurile se strang si ajungi sa ai mai multe.Astfel poti sa faci transferuri mult mai lejere de jucatori buni.Cel putin asta e parerea mea.