Gata si cupa uemeaza ch l.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Gata si cupa uemeaza ch l.
A.C. MILAN LEGENDS-Team Showcase
http://forum.topeleven.com/team-show...n-legends.html
Season 45,lvl 43(24 trebles)
GAME OVER
Am reușit sa câștig amândouă finale și sa trec pe primul loc în campionat cu un meci înainte finalul campionatului un avans de 4 puncte după ce cea care a stat multe etape pe primul loc a pierdut în meciul direct cu mine și a mai făcut un egal. Pana la urma a fost un sezon reușit.
Pentru a doua oara consecutiv reusesc sa castig cele trei trofee puse in joc. Sper ca sezonul urmator sa fie la fel de bun ca acesta. Bafta tuturor !
Sezonul a luat sfarsit.
In Liga Campionilor am ajuns pana in Sferturi.
In Cupa am ajuns tot pana in Sferturi.
In Campionat m-am clasat pe locul 11 cu 33 de puncte(locul 1 a avut 52 de puncte).
-in etapa a 24-a:victorie 2-1 acasa;
-in etapa a 25-a:egal 2-2 in deplasare;
-in etapa a 26-a:victorie 9-0 in deplasare.
In acest an am avut jucatori,mai exact un jucator,care a iesit in Top 5 la categoria Top pasatori.
Chiar daca nu am castigat trofee,sunt mandru de lotul pe care am reusit sa-l construiesc(toti jucatorii din primul 11 au avut 6 stele).
Statisticile acestora au fost:
Top goluri Pantic(17)
Top assist-uri:K Bagong(26)
Cel mai iubit de fani:K Bagong(9)
Felicitari celorlalti manageri pentru trofeele si celelalte realizari din acest sezon.
Last edited by Valentin Nicolae; 04-30-2016 at 08:00 PM.
Treble🏆🏆🏆✔
A.C. MILAN LEGENDS-Team Showcase
http://forum.topeleven.com/team-show...n-legends.html
Season 45,lvl 43(24 trebles)
GAME OVER
nea valentin nicolae cu lot de 6 stele sa retrogradezi rar mi-a fost dat sa vad.De fapt nici nu am mai vazut.interesant oricum
Salut!Cred ca tu nu esti la nu nivel foarte avansat la joc.Cand o sa treci la un nivel ca 15-20 o sa realizazi ca toate echipele pe care o sa le intalnesti in Campionat au sanse de a-l castiga(exceptie 1-2 echipe-uneori sau chiar rar).Daca spunea-i mai devreme chiar iti puteam tirmite niste screen-shoot-uri cu toate loturile echipelor din Campionat,dar acesta a luat sfarsit.
Nu neaparat.Totul depinde de norocul pe care il ai.Rezultatele la acest nivel sunt imprevizibile.Poti castiga contra primului loc si pierde contra ultimului.
Nu trebuie sa ai neaparat jucatori de 6-7 stele.La inceputul Campionatului ceilalti manageri aveau jucatori de 5 stele in primul 11(la fel ca mine),iar pe parcursul acestuia au facut 6 stele.