is mutanti de aia de la impresar?
is mutanti de aia de la impresar?
Nu , nu sunt toti, am cumparat vre-o 8 din aia pe care ii recomanda impresarul in ultimele 2 sezoane, iar cativa i-am luat de 18 ani si i-am antrenat.
Dupa 23 de etape in Campionat sunt pe locul 11 cu 26 de puncte(locul 7 are 34 de puncte).Sansele sa promovez sunt din ce in ce mai mici,diferenta de puncte fiind de 8 puncte.
-in etapa a 21-a:infrangere 2-0 in deplasare;
-in etapa a 22-a:infrangere 2-0 acasa;
-in etapa a 23-a:infrangere 1-0 in deplasare;
In ultima vreme am avut numai meciuri slabe sau in care am avut ocazii,dar nu a fost sa fie.
Le urez celorlalti manageri succes in finalele de Cupa,Liga Campionilor,iar in Campionat sa se mentina tare(asta in cazul in care nu au luat deja titlul-felicitari ).
victorie in finala cupei. pina la urma nu a fost un sezon chiar rau. Campionatul l-am castigat destul de lejer si am avut adversari destul de buni. Dezamagire putin in liga unde am iesit in optimi dar adversarul a fost de netrecut.
Câștigarea cupei, în campionat am trecut pe primul loc la un avans de 4 puncte după ce am reușit să câștig în meciul direct si cu o etapă înainte a remiză. Eu fiind și singura echipă care i-a produs si singurele înfrângeri reușind un 1-2 în tur si 1-0 în retur. În UCL sunt în finala si am posibilitatea la tripa incoronare