Am reușit sa strâng și eu 90 intr -un sezon însă din păcate am reușit sa îi și pierd destul de repede 40 din doar 3 transferuri chear dacă doua din transferuri au fost luați cu 4 T la al 3 jucător de care aveam și cea mai mare( jucând în cupa cu un adversar mai bun decât mine chear dacă în tur aM reușit o victorie mare cu 2-1 în deplasare am luat un galben și jucătorul a fost suspendat din cauza ca mai avea un galben, la tactica pe care o folosesc am mare nevoie de flancuri am fost nevoit sa licitez la acel jucător fiind singurul în acel monent pe postul care aveam nevoie. Oricum pana la urma a fost o mutare inspirata reușind în meciului din retur din cupa sa marchezi și a luat și nota mare și am reușit sa mă și calific mai departe reușind tot o victorie cu 2-1) însă la aceea licitație mi sa părut suspect ca persoana cu care licitat dacă pot spune persoana licita și câte 4 5 T la o singura runda. Eu care am licitat în jur de 30 și ceva de T el a licitat în acele 30 de runde peste 200T. Sincer nu pot sa înțeleg ce sa întâmplat de fapt sau cine licita