Quote Originally Posted by Shacalul Jdo View Post
A fost al doilea meci din grupa pe 30.06 si am jucat in deplasare urmeaza pe 8 meciul la mine acasa.
Din punctul meu de vedere, am sanse sa trec de grupe cu victoria de ieri am adunat 9 puncte, si am sanse sa castig si maine inca 3 puncte cu 12 puncte minim am locul asigurat in fazele superioare ale competitiei. Dar sunt foarte multe echipe care au nivel manager mai mare decat mine si e greu sa le faci fata. In meciurile cu ei ai nevoie de noroc.

Vedem ce va urma.
Chiar imi doresc sa facem o petitie aici pe forum si sa cerem dezvoltatorilor sa fim in UCL echipe de acelasi nivel. Trebuie recalculat algoritmul.
din pacate nu ai ce sa faci.

algoritmul este simplu si se aplica - in ucl se grupeaza echipe de acelasi nivel si cu valoare medie apropiata (valoarea medie este data de valoarea intregului lot de jucatori)

la tine este un caz "mai special" si nu esti singurul in aceasta situatie, pe masura ce se avanseaza in nivel se ajunge la nivelele superioare sa nu mai existe suficiente echipe de acelasi nivel si atunci sistemul nu are cum sa compuna clasamentele si grupele daca nu are suficiente echipe, din acest motiv se apeleaza la complectarea numarului de echipe prin aducerea altor echipe de nivel mai superior.

lipsa echipelor de acelasi nivel pe serverul pe care joci - este singurul motiv pentru care te afli in aceasta situatie