Meciurii din asociatie
Imi pica un capcaun ca adversar media pe primul 11 138%
Eu pe cel mai bun prim 11 118%
Ca asezare in teren individul se prezinta cu :
Destul de ofensiv (dar are si cu ce) asa ca ceea ce joc eu de obicei 4-2-3-1 pe atac puternic nici nu incape discutie asa ca dupa un amical cu un prieten in asociatie si un pic de gandire ma hotarasc sa folosesc V style pe aparare puternica (doar nu is nebun sa joc cu asta atac puternic) ) incepe meciul el nu e prezent un atuu in plus pentru mine asa ca am inceput sa sper cine stie
Rezultat final :
Cu toate ca am dominat (putin e drept) ) si am condus pana in minutul 80 am pierdut,mare dezamagire pt ca era singura posibilitate sa il bat
La retur am decis sa nu schimb nimic a functionat v style de ce strici caruta daca merge las-o asa bazinduma si pe faptul ca nefiind prezent la meci nu a vazut ca a castigat norocos is va ramane pe aceasi tactica dar sperand ca nu va fi nici prezent
Incepe meciul retur si intradevar nu a schimbat nimic dar mare dezamagire cand il vad prezent la meci
1-0 pentru mine hai ca merge
2-0 deja eram in picioare si imi spuneam in gand te-am ars fraiere))
min 57 2-1 stai ma ce faci aici nu fi prost
min 63 2-2 ma tu chiar esti prost
min 70 2-3 dute dracului ca sparg calculatorul si monitorul si ....
min 79 3-3 e bun si un egal macar ramn cu calculatorul intreg
Schimba tactica pe 3 3 2 2 aici e sansa mea si schimb si eu pe 4 2 3 1 ce joc de obicei si pun pe atac puternic
min 86 4-3 ma simteam cu 2 ani mai batran))))))
Dar am ramas foarte multumit de realizarea facuta))))

12Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

) ) incepe meciul el nu e prezent un atuu in plus pentru mine asa ca am inceput sa sper cine stie 

Reply With Quote