44Likes
-
se gasesc o gramada de jucatori buni la licitatie si daca esti putin atent nu costa mai mult de 2 tokeni.
am avut echipa facuta in proportie de 80 % de la impresar si nu am fost deloc multumit.
ai cerut sfaturi, eu ti-am oferit niste sfaturi avand in spate aproape 4 ani de joc,
tu vrei "sfaturi"ca sa ai ce comenta?
nu inteleg de fapt ce doresti
un jucator de la impresar costa in medie 40 - 50 tokeni,, cu banii astia iei un jucator de 5 stele de la licitatii (jucator de 18-20 ani) si mai cumperi si 50 bustere de odihna care sa le foloseste la dezvoltarea jucatorului
daca esti putin atent poti cumpara jucatori de la licitatie cu maxim 3 tokeni, si in gasesti si dimineata si la pranz si seara (eu nu pot intra pe joc mai devreme de ora 8, nu stiu cum e mai devreme)
eu am cumparat o echipa intreaga (11 jucatori de 5 stele) cu maxim 25 tokeni (pe toti), este adevarat ca am avut si licitatii unde am pierdut la scoruri mari (am realizarea berbec - asta inseamna ca am ajuns la nivelul 50 al unei licitatii)
sfatul meu este sa urmaresti putin mai atent fenomenul de la licitatii si ai sa vezi ca este un castig mult mai mare decat ce e pe la impresar.
o varianta mai buna decat impresarul este negocierea directa unde poti lua jucatori de 6 stele cu abilitate cu maxim 10 tokeni
din punctul meu de vedere impresarul e cea mai proasta afacere, nu e vorba, exista jucatori buni si la impresar dar costul (tokeni+bani) e mult mai mare decat la un jucator relativ identic de la licitatii sau negociere, despre asta e vorba