Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 37 of 37
Like Tree63Likes

Thread: SEZONUL 82 - Sunteti gata?

  1. #31
    Addicted
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    544
    au fost ceva probleme de logarea la forum, acum vad ca au fost rezolvate.

    la mine - campionat locul 1 (sper sa nu imi joace feste serverul)
    - cupa - am pierdut finala
    - ucl doar sferturi

    investitie sezonul asta doar 3 tokeni
    StarlingCF, madflo19 and stou like this.

  2. #32
    Newbie
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    1
    SEZONUL 82 - Sunteti gata?-82.jpg

    Un dezastru complet
    Campionatul locul 1
    CL-pierdut finala
    Cupa- eliminat in semifinala

    Pe mine sezonul asta m-a ingropat portarul in cele doua partide mai importante nota 5 si cel advers 9 (mi se pare si un pic de coincidenta prea mare poate e si serverul care si-a bagat un pic coada )

  3. #33
    Addicted
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Bucharest
    Posts
    505
    La mine e dezastru daca e sa ma raportez la investitii si calitatea echipei, n-am avut si inca nu am un pasator si nici marcator de calitate si asta se vede....

    Bafta la toti in sezonul urmator
    florian slaniceanu likes this.

  4. #34
    Romanian Forum Moderator Zaharia Cristian's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Romania
    Posts
    783
    Tripla incoronare




  5. #35
    Romanian Forum Moderator Zaharia Cristian's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Romania
    Posts
    783
    Baieti sa nu uitati ca maine incepe un nou sezon deci trezirea la 6:30 sa prindem jucatori de 18-19-20 de ani cu abilitati, bafta tuturor.

  6. #36
    Apprentice
    Join Date
    May 2016
    Posts
    196
    Cu toate investitiile mele, jucatorii mei de 6 stele, spre 7 aproape toti, nu au mai vrut sa joace, ultimele 4 meciuri, cu 2 echipe slabe victorii chinuite, iar cu 2 echipe putin mai bune in jurul la 80 %, eu avand 110%. Conditia era 99 %, moral perfect, prima de victorie 1.6 mil, maxim, deci? Am pierdut tot avantajul pe care l-am avut din nu stiu ce cauza...probabil serverul nu vrea sa castig un amarat de trofeu, ca la bani locul 2 e mai slab platit cu 2 mil, dar stim ca toti vrem locul 1...in fine...
    Bafta la toti!

    P.S: Sunt Vlad Petre de mai sus, nu mai ma pot loga cu fb! Si asta e tactica pe care o folosesc si detaliile de la meciul aranjat ) si adversarul meu juca si cu 2 improvizatii, un ST pe post de AMC si un DR pe post de DC,deci nu inteleg....




    Zonal am folosit, am schimbat din disperare ))


    Edit: Am o intrebare: De ce echipele cu care joc au mai multe deposedari ca mine? Unde gresesc? Chiar nu imi dau seama, daca are cineva vreo idee i-as multumi daca mi-ar zice si mie. Mersi anticipat!
    Este doar o parere personala
    Tactica fiecare joaca cum vrea mie unul nu imi place joci doar central si fara extreme (ml-aml mr-amr ) ceea ce te face sa ai foarte putine ocazii de gol si spun ca nu e buna si datorita faptului ca pierzi meciuri relativ usoare sau daca le castigi le castigi chinuit tare doar pentru ca ai un lot de 110% pentru ca restul este total impotriva ta !!!!
    Dar daca totusi vrei sa tii tactica asta ar trebui sa schimbi cateva lucruri:
    1 Sagetile ale pe dl si dc ar trebui sa le anulezi pentru ca daca tu ii pui sa faca si ofensiva ramai doar in doi aparatori la contraatacuri si avand sagetile nu iti fac nici atac nici aparare ci raman pierduti undeva intre linii
    2. Sageata pe amc nu isi are rostul e deja pe o pozitie de atac si rolul lui e sa faca legatura dintre linii si sa atace decat sa ii pui sageata mai bine bagi al treilea st si ai rezolvat problema

    3Mentalitatea ori alegi atac puternic ori normala ori aparare puternica nu exista cale de mijloc celeltate 2 optiuni fac mai mult rau decat bine !!!
    4Stil de joc mixt - pai daca tu ai toata echipa centrala de ce joci mixt ???? jucatorii tai nu sunt pentru mixt trebuie sa joci pe mijloc si atat !!!
    5.Fortare contraatacuri-aici poti face cum vrei dar eu il tin pornit nu dauneaza cu nimic
    6.Daca joci ofensiv este obligatoriu sa faci presing avansat nu exista alta optiune !!!! celeltate optiuni sunt pentru indecisi ori ataci ori te aperi trebuie sa alegi ceea ce vrei sa faci !!!!
    7.Aici iti raspund de ce adversarul are mai multe deposedari ca tine -daca eu intilnesc un adversar mai mare ca mine voi alege o tactica devensiva si voi seta pe deposedare dura,si atunci voi avea mult mai multe deposaderai decat adversarul chiar daca voi pierde !!!!Eu as seta pe deposedare dura daca vrei sa joci ofensiv pentru ca vrei mingea cat mai repede ca sa ataci !!!!
    8.Stil de marcaj om la om il pui doar cand adopti o tactica defensiva in rest zonal !!!
    9.Pas la ofsaid oprit -cand joci ofensiv trebuie sa adopti pasul la ofsaid obligatoriu principiul e simplu trebuie sa iei mingea inapoi prin orice mijloace !!!!!Pasul la fosaid ramane oprit doar cand esti in aparare !!!!!!

    Este o parere personala dar pun pariu ca cum joci acuma daca dai peste vreun balaur iti da minim 6-7 fara ca macar sa fie prezent la meci ))
    Spor la treaba si sper sa iti fiu de folos
    Baieti sa nu uitati ca maine incepe un nou sezon deci trezirea la 6:30 sa prindem jucatori de 18-19-20 de ani cu abilitati, bafta tuturor.
    Sezonul trecut am schimbat 9 si a fost un dezastru sezonul asta schimb doar 1 din primul 11 si rezervele sa vedem daca va mai fi la fel de dezastruos )))))

  7. #37
    Champion madflo19's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2,104
    Al 2lea sezon la rand cand reusesc sa iau toate cele 4 trofee ✌😆

    Sent from my SM-A310F using Tapatalk

    A.C. MILAN LEGENDS-Team Showcase
    http://forum.topeleven.com/team-show...n-legends.html
    Season 45,lvl 43(24 trebles)
    GAME OVER

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234