11Likes
-
Salutare
mersi pentru raspunsurile rapide. Intre timp am avut o seara de success in privinta transferurilor. Am vand 11 jucatori si 2 dintre ei chiar au ajuns in bidding war peste runda 10
. Pentru a acoperi pozitiile pierdute pentru urmatoarele 2 meciuri de liga (pe care totusi nu as vrea sa le pierd, desi nu mai conteaza), am luat cei mai ieftini 4 jucatori gasiti.
Cam asa arata echipa acum:

@madflo: in mare cam asa m-am gandit si eu. Insa planul meu pe termen lung inca nu e fix. Incerc sa aflu care e mecansimul de recomandare jucatori (daca exista unul si totusi nu e busit) pentru a primi recomandari pentru toate departamentele. AML-ul si AMR-ul ii am de la recomandare si joaca genial.
Primul meci de cupa va fi tot duminica?
Singurul lucru pe care trebuie sa-l mai fac este sa ma hotarasc pe care din cei 2 jucatori marcati cu rosu o sa-i vand. Balanta avantajelor arata cam asa: AMC cu free kick vs 19 ani.
@Adam Andrei: nu sunt adeptul folosirii rest pack-urilor pentru SA sau alta pozitie. Prefer sa primesc o recomandare de la scout sau sa gasesc pe piata de transfer jucatori cu abilitati / mai multe pozitii si sa ii urc cat mai mult in calitati cu rest pack.
Bonusul il tin mereu la maxim, insa nu am gasit o combinatie inca foarte buna de conditie. Trebuie sa fac cam 4 x pentru fiecare categorie ca sa ajunga de la 8 la 10 %. Dar creste oricum mai greu de la 8 la 10 decat de la 2 la 4, de exemplu.
Last edited by rault; 11-11-2016 at 07:31 AM.