Topicul l-am deschis si pe general discussion in forumul de engleza, dar am vazut ca exista ceva activitate si aici.
Tocmai am terminat primul sezon cu urmatoarele rezultate:
Am citit destul de mult pe forum si m-am documentat bine. Nu sunt foarte sigur cum sa abordez promovarea cu scopul de a castiga toate 3 trofeele. Echipa mea e urmatoarea:
Pe cei cu rosu as vrea sa-i vand acum la final de sezon, restul ii voi folosi in sezonul 2.
Pe cei albastrii ii explic putin mai jos.
Estimez un buget de aproximativ 7 mil dupa ce vand jucatorii.
Si deci intrebarile:
1. Daca vand toti jucatorii si ii suplimentez cu jucatori de 2 stele, voi fi plasat intr-o cupa mai usoara. Problema e ca voi vinde 5 din cei 11 jucatori principali, jucatori pe care trebui sa ii cumpar in prima zi de sezon dupa extragerea pentru cupa pentru a putea juca primul meci de cupa. Vi se pare riscant? Aveti alte sfaturi?
2. Cei 2 jucatori cu albastru sunt practic atacantii mei ca si optiuni pentru sezonul 2. Amandoi sunt la 120 %, deci vor avea 100 % in noul sezon. Intrebarea e: il tin pe K. Ross care desi nu are nici o abilitate, are totusi 19 ani si va face 20, ceea ce inseamna ca se va antrena mai usor. Sau il pastrez pe Ferreira care va avea 22 ani, dar abilitate Free Kick + optiune de a-l juca ca si AMC, ceea ce imi va oferi posibilitatea sa joc cu mai multe formatii decat 4-5V-1.
3. Daca am jucatori care la finalul sezonului se retrag, ei se vor retrage inainte de extragerea pentru cupa sau dupa?