nu stiu care lucruri ti se par tie pozitive, in afara de calitatea mai buna a jucatorilor. nu mai poti sa iei jucatori de la prieteni, licitezi contra tuturor nivelurilor de manager, dai pe un jucator bun minim 30 tokeni in conditiile in care jocul iti da TOT SEZONUL 40 tokeni.... ce faci, cumperi tokeni? de la mine cel putin nu mai vad un leu jegosii astia. si cea mai idioata parte, cum cacat sa nu pot sa-mi vand jucatorii??? investesc 3-4 sezoane in ei, au super statistici, si mi-i ia sistemu' pe un pret de rahat dupa care se pierd.
daaaar, hai sa zicem, as trece si peste asta...m-as putea obisnui. dar nu pot sa trec peste rezultatele surpriza. mi s-a luat sa pierd cu echipe de 80% cand eu am echipa de 110%. m-am tot chinuit sa gasesc logica in chestia asta, nu gasesc nimic. e al 3-lea sezon la rand in care pic in ch league cu un turc infect si de atatea ori iau bataie de la el. nu am pomenit niciodata sa nu am ce sa ii fac unei echipe. si e mult mai slab ca mine. si e cel putin dubios. si cam asta ar fi motivul pentru care las panarama asta de joc.