2Likes
-
Salut funqer !
Eu te sustin. Cei de la NORDEUS chiar au distrus jocul cu acest update. Referitor la piata transferurilor. Ai zis ca unu de nivel 50 ti-a luat jucatorul si tu esti nivel 10-20-30. La tine apare jucatorul cu skill 119 ( nivel 20 ) si la lvl 50 nush cat este. Banuiesc ca peste 250. La el o sa apara , dau un exemplu 249 skill.
Acelasi jucator id apare pt toti managerii la transferuri numai ca difera skill. Asa tu daca esti nivel 20 si ala e 50 e cumpara acelasi jucator
) , o mare porcarie. Cine are Tokeni o sa castige. S-a distrus de tot jocul va spun de acum. Nu mai este deloc balansat. E pierdere de timp. O sa plece multi jucatori de TOP ELEVEN. Eu nu ma duc sa postez pe forumul de ANGLIA ca nu stiu bine engleza gramatical. Care stii engleza bine dute si posteaza acolo ce am scris aici ca e foarte grav ce au facut cei de la NORDEUS. Eu astept sa scoata update asta nenorocit daca nu , o sa renunt la joc si ma bate gandul sa imi fac eu un astfel de joc ca TOP ELEVEN mult mai balansat dar e greu sa ii faci reclama sa afle lumea. O sa va spun cum as vrea eu sa fie un manager de fotbal si o sa va placa foarte mult. Am scris ideea pe niste hartii dar am nevoie de developeri cu experienta in domeniu.
SUCCES LA TOP ELEVEN CU NOUL UPDATE INFECT !