arkadaşım nasıl yanlışıkla token alıyorsun!Dönüş yapmazlar enahi mi bunlar öyle bir şey olamz.
S.a bende mustafa bey gibi yanlişlikla token aldim ne zaman geri dönüş yaparlar acaba
bilgisi olan varmi?
alı bende facebook yazdım facebookta talep olusturman lazım senın gibi 1031 token aldım sonra hesabımdan gitti para iadesi olacagını soyledıler faceboktan gelen cevap bu
faceden gelen cevap
Bu seferlik, çekilen bu ücretler için ödeme kaynağınıza para iadesi yaptım. Paranın hesabınıza geçmesi için lütfen 7-9 iş günü bekleyin. Ne yazık ki, limit aşımından kaynaklan ücretler veya olası diğer kesintiler için size para iadesi yapamıyorum.
anlamadıgım nokta ise ne yazık kı den sonrakı yazı ne demek ıstedıgını anlamadım ;
ayrıca ali bey sikayet için yapman gereken de sırasıyla soyleyım ben ole yaptım..
Bize ulaştığın için teşekkür ederiz.
Facebook ödemesinden paranı geri alabilmek için;
1.Facebook
2.Hesap Ayarları
3.Ödemeler
4.Alışveriş Geçmişi
5.Son yapılan ödemeyi seç
6.'Alışverişe itiraz et' butonuna tıkla
7.Bütün gerekli yerleri doldurduktan sonra talebini gönder.
Talebinizi oluştururken PARA İADESİ istediğinizi ayrıca belirtin!
NOT: ALİ BEY BENI BURDA MUTLAKA BILGILENDIRIRSENIZ SEVINIRIM DIGER ARKADASLARI DA EN AZINDAN BIZIM GIBI PARASI GIDEN ARKADASLAR ICIN IYI OLUR SONUCU BEKLIYORUM..
ya ben şurda takıldım size nasıl yardımcı olabiliriz diye secim kutusu varya ben ingilizce bilmiyorum ama yazı türkceye cevrilmediği için anlayamadım ben de sondan ikinci seceneği işaretledim. yardım kutusuna özellikle para iadesi olmasını belirttim.
senin anlamadığın son kısım şunda ödeme yapamadıklarını anlatıyor sanırım.9 güne kadar yatırırm diyor
facebooktan aldığın mesajı kac saat sonra aldın mustafa bey