ya hala anlamadım nasıl yalnışıkla token alıyorsunuz
benim tokenleri de almışlar ins para iadesi de olur een kısa zamanda
салам, мен еввеле веб монейла токен вурурдум, амма инди олмур, нийе? языр несе зашишено 128 битным кодом, нийе беледи? бирдеки индиже Top Eleven - Be a Football (Soccer) Manager бу сайда вурдум токен 14 амма гелмеди. ойнаянада хемише фейсбукдан гириб ойнайырам, зехмет олмаса суалларыма джаваб веринде
Примечание: Payment for exchange trans 12639098
Сумма: − 69,04 WMR
Комиссия: − 0,56 WMR
Дата: 30.07.2013 23:44:12
Куда: R440723814024
Arkadaşlar ilk kayıt yaptığınız zaman free yani ücretsiz bir kez token alma hakkınız olan bölüme girdiğinizde burada otomatik olarak kredi kartını ücretsiz kayıt bölümü var eğer bu kaydı yapmışsanız bundan sonra eğer token satın alma tıkladığınızda otomatik olarak para çekilecektir buna dikkat edin!
arkadaşlar benim başıma gelmişti ben iade aldım şimdi sizin email hesabınıza para makbuzu gönderiliyor onu açtığınızda bununla ilgili itiraz bölümü var onu işaretleyin sizi başka bir sayfaya yönlendiriyor oraya İngilizce bazı otomatik neden itiraz ettiğinize dair yönergeler var onları izliyorsunuz hatırladığım kadarıyla kazara para işlemi diye bir bölüm olacak tabi İngilizce olarak onu işaretleyin falan gönderin unutmayın sadece bir kez hakkınız var yanlışlıkla yapılan parasal işlemi geri alma hakkınız ikinci bir kez bu işlemi yaptığınızda geri alamazsınız saygılar
tüketici hakalrına gore bır urun veya hızmet satın aldıgında kullanmazsan 15 gun ıcınde ıade edebılrısın.eger kabul etmezlerse tuketıcı hakları hakem heyetıne basvur tazmınat al