Fenerbahçe logosu forması olmasini isterim -ki zaten ben gibi bir cok kisi vardir. Bunu nasi iletirim diye düşünüyordum yardimci olur musunuz?
Fenerbahçe logosu forması olmasini isterim -ki zaten ben gibi bir cok kisi vardir. Bunu nasi iletirim diye düşünüyordum yardimci olur musunuz?
Türkiyedeki 3 buyukler. Fenerbahçe oncelikli
Galatasaray forması eklenmiş sanırım ama hala logo yok. umarım en kısa sürede o da eklenir
Hem buraya başlık açılmış hem de yazılanlrn hiç biri gerçekleştrilmiyr
Beşiktaş JK nın bütün formaları takım amblemlerini istek talep ediyoruz ister pahalı ister ucuz olsun fark etmez ayrıca takım amlemlerini ay yıldız veya takım simgeleyen işaretler yada semboller olabilir mesela
bunun gibi olmasa yakın olabilir gerçeği gibi oluyorsada olsun fark etmez yeterki olsun ama cvp larınızı olumlu ve uygulamalı olarak bekliyoruz teşekkürler..kartal ve ay ve yıldız, koyabilirsiniz işaret olarak sadece bjk için deil diyer TÜRK arkadaşlarımız da yapabilir şekil olarak
Logo eklemeleri için Kimin logosunu ekliceklerse ücret ödemek zorundalar .3 büyük takımın logosunu öylece kullanamazlar.Oyüzden biraz zor.