Results 1 to 10 of 14
Like Tree1Likes

Thread: 2015 yilinda top elevendan beklentileriniz neler?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Benim http://forum.topeleven.com/%C3%96ner...B0stekler.html 'in 20 sini Yerine Getirseler Kafi Benim İçin

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by champion View Post
    Benim http://forum.topeleven.com/%C3%96ner...B0stekler.html 'in 20 sini Yerine Getirseler Kafi Benim İçin
    Selam Champion ;

Umarım bu dediklerini göreceksin yakın zamanda

Newbie
    Arkadaşın dediklerine ek olarak; kupa maçlarındaki eşleşmelerin seviyemize göre olması lazım, mesela ben 5. seviyedeyim ama bir rakip geliyor 9. seviye. Sistem yıldız ortalamana göre atıyor, ilk 11 de 8 yıldızlı oyuncusu var ama yedeğinde 1 veya 2 yıldızlı oyuncusu çok, doğal olarak ortalama düşük görünüyor sisteme göre. Hal böyle olunca da elenmek kaçınılmaz son. Bu durum çok can sıkıcı gerçekten.

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by zAo_41 View Post
    Arkadaşın dediklerine ek olarak; kupa maçlarındaki eşleşmelerin seviyemize göre olması lazım, mesela ben 5. seviyedeyim ama bir rakip geliyor 9. seviye. Sistem yıldız ortalamana göre atıyor, ilk 11 de 8 yıldızlı oyuncusu var ama yedeğinde 1 veya 2 yıldızlı oyuncusu çok, doğal olarak ortalama düşük görünüyor sisteme göre. Hal böyle olunca da elenmek kaçınılmaz son. Bu durum çok can sıkıcı gerçekten.
    Selamlar Efendim;

Anlıyorum bu şekilde durumu destek bölümümüze iletebilirsiniz.Durumu oraya iletin ve orada size geri dönüş sağlayacaklardır.

Destek bölümümüze buradan ulaşabilirsiniz Nordeus Support

İlgi ve anlayışınız için çok teşekkür ederiz.