Results 1 to 10 of 202
Like Tree58Likes

Thread: Beklenmeyen Sonuçlar 2015/2016

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie

Thumbs up Bu şekilde kaybettiğiniz oldu mu?

Bu şekilde elenmek çok şüpheli. Böyle gol yiyerek elendiğiniz oldu mu hiç? İlk maçı 2-1 kazandım, ikinci maçta rakip oyunu bile takip etmeden hiçbir özel yeteneği olmayan benden daha güçsüz oyuncuları olmasına rağmen 2-0 kazandı. Hemde gerçekte olamayacak şekilde gol atarak. Oyunu bırakmayı dahi düşünüyorum. Beklenmeyen Sonuçlar 2015/2016-inan-lmaz-goller.jpgBeklenmeyen Sonuçlar 2015/2016-istatistikler.jpgBeklenmeyen Sonuçlar 2015/2016-kalite.jpgBeklenmeyen Sonuçlar 2015/2016-taraftarlar.jpg
    Last edited by jakop_b; 05-12-2017 at 11:57 AM.

Rookie
    Orta sahayı olduğu gibi rakibin eline bırakmışsınız. Deplasmandasınız, rakip 5 orta saha oyuncu koymuş ve siz 3 orta saha oyuncusuyla oyunu riske atmışsınız. Sizce hatalı bir diziliş değil mi bu?
    jakop_b likes this.

Rookie
    Şimdi farkettim. Kırmızı kartınız var sanırım. İşte bu bütün dengeleri değiştirmeye yeter. Nalet gelsin şansınıza :S

Newbie
    Oyunda kırmızı kart veya başka bir etken olabilir. Benim dediğim hem 1. dk hem de 2. dk da arka arkaya gol yemek. Böyle bir şey olamaz yani. zaten böyle gol yediğim için kırmızı kartta şüpheli geldi bana. direkt yedim ve pres stilimde normalken

Newbie
    Quote Originally Posted by heraklit View Post
    Orta sahayı olduğu gibi rakibin eline bırakmışsınız. Deplasmandasınız, rakip 5 orta saha oyuncu koymuş ve siz 3 orta saha oyuncusuyla oyunu riske atmışsınız. Sizce hatalı bir diziliş değil mi bu?
    dediğim gibi normalde 4-4-2 defansif oyun tarzıyla çıktığım bu maçta 1. ve 2. dk da gol yemek çok saçma geldi bana. Anlam veremedim ve sonra direkt kırmızı kart gördü oyuncum 4-4-1 e aldım takımı gene gol atamadı ve elendim. 10 kişiyken rakip kadar atak yapmama rağmen.