Antonio Gustavo Hernandez
Guest

Originally Posted by
Godsend
Denedim sırf değişiklik olsun diye gene yenilmişim. Skor 1-0 . Her zaman yendiğim oyunu çok takip etmeyen biriydi o bile gelip beni yeniyor. Kondüsyon ve moraller full zaten. Sıkıntının birinin de bu olduğunu düşünüyorum. Eskiden bunları fullemezdim Allah ne verdiyse çıkıp takır takır kazanırdım. Video ve reklam izleyerek oyuncuların moral ve kondüsyonunu düzeltmek bu şerefsiz oyunun bizleri kandırması diye düşünüyorum. Hiç bir işe yaramıyorlar. Hatta sürekli dinlendirme kullanıp geliştirilen oyuncular o sezon neredeyse hiç verim vermiyor önceden iyi oynuyorsa bariz performans düşüklüğü yaşıyor. Bu oyunun insanları kandırması sadece. Neyse dediğim gibi oyun bu sezon bana kancayı takmış. Arkadaş listemde biri var adamın akşam 7 'ye kadar maçı yok o saatten sonra 2-3 saat arayla tekrar maçı var hergün. Sırf token, dinlenme , moral paketi kullansın diye.
Aynen, bahsettiğin şeyler daha önce de söylediğim gibi benim de çok canımı sıkıyor. Bazıları bütün maçların sonuçları daha sezon başlamadan ayarlanıyor diyor, bazen yaptığım değişikliklerle maçı kazanmasam inanacağım gerçekten (belki de öyle, belki de değişikliği yapmasak da o maçı kazanacağız bilmiyorum, bilemem de). Ligde 2'ciyim şu an -%20'ye yenildim. Ne hikmetse lig kadromdaki en iyi oyuncum ben daha oyuna giremeden kırmızı görmüş 15'ci dakikada. Bu durumdan neredeyse herkes muzdarip, zaten sürekli kullanıcı sayısının azalması başka türlü açıklanamaz. Oyunun ne suçu var
Geliştiricilere sabaha kadar saydırabilirsin
Neyse bu sene de eğer saçma sapan şekilde çok güçsüz takımlara yenilip 3'lü yapamazsam tamamen bırakacağım gibi gözüküyor. PES CM çok zaman alıyor ama yine de en iyisi o sanırım, hem harcadğın vakitle hem de harcadığın parayla keyif alıyorsun. Bundaki gibi sürekli sinirlenip durmuyorsun. Bu arada morali fullemene gerek yok bence, mükemmel, çok iyi ve iyi arasında pek fark göremedim bugüne kadar.