Page 17 of 19 FirstFirst ... 71516171819 LastLast
Results 161 to 170 of 202
Like Tree58Likes

Thread: Beklenmeyen Sonuçlar 2015/2016

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    Valla burayı ağlama duvarına çevirmek istemiyorum ama az önce biten şampiyonlar ligi maçım ve lig maçı ile sonuç aynı. Adamı bütün istatistiklerde ezip geçtim maçı bile izlemedi ama kalecisi gene destan yazmış. Neyse ki gruptan çıkmayı garantiledim. Taktiklerde hiç bir hata yaptığımı düşünmüyorum çünkü daha önce bana üçlü kupayı aldıran aynı taktik. Neyse bu sezon için bu başlığa son yazışım bu sezon bu oyun kafayı bana takmış anladım ben artık.

Antonio Gustavo Hernandez
    Guest
    Quote Originally Posted by Godsend View Post
    Valla burayı ağlama duvarına çevirmek istemiyorum ama az önce biten şampiyonlar ligi maçım ve lig maçı ile sonuç aynı. Adamı bütün istatistiklerde ezip geçtim maçı bile izlemedi ama kalecisi gene destan yazmış. Neyse ki gruptan çıkmayı garantiledim. Taktiklerde hiç bir hata yaptığımı düşünmüyorum çünkü daha önce bana üçlü kupayı aldıran aynı taktik. Neyse bu sezon için bu başlığa son yazışım bu sezon bu oyun kafayı bana takmış anladım ben artık.

Ortadan karışık pasları kullanmıyorsan, denesene bir bakalım ne olacak. Her güncellemeden sonra bir şeyler değişiyor. Güncellemeden sonra kısa paslardan ziyade bu daha çok işe yaramaya başladı bende. Karşıdaki büyük ihtimal uzun paslarla oynamış, kondisyonu ve bonusları sürekli fullde tut bir de, şut verimliliğinin az olması ondan kaynaklanıyor olabilir.

Rookie
    Quote Originally Posted by Antonio Gustavo Hernandez View Post
    Ortadan karışık pasları kullanmıyorsan, denesene bir bakalım ne olacak. Her güncellemeden sonra bir şeyler değişiyor. Güncellemeden sonra kısa paslardan ziyade bu daha çok işe yaramaya başladı bende. Karşıdaki büyük ihtimal uzun paslarla oynamış, kondisyonu ve bonusları sürekli fullde tut bir de, şut verimliliğinin az olması ondan kaynaklanıyor olabilir.
    Denedim sırf değişiklik olsun diye gene yenilmişim. Skor 1-0 . Her zaman yendiğim oyunu çok takip etmeyen biriydi o bile gelip beni yeniyor. Kondüsyon ve moraller full zaten. Sıkıntının birinin de bu olduğunu düşünüyorum. Eskiden bunları fullemezdim Allah ne verdiyse çıkıp takır takır kazanırdım. Video ve reklam izleyerek oyuncuların moral ve kondüsyonunu düzeltmek bu şerefsiz oyunun bizleri kandırması diye düşünüyorum. Hiç bir işe yaramıyorlar. Hatta sürekli dinlendirme kullanıp geliştirilen oyuncular o sezon neredeyse hiç verim vermiyor önceden iyi oynuyorsa bariz performans düşüklüğü yaşıyor. Bu oyunun insanları kandırması sadece. Neyse dediğim gibi oyun bu sezon bana kancayı takmış. Arkadaş listemde biri var adamın akşam 7 'ye kadar maçı yok o saatten sonra 2-3 saat arayla tekrar maçı var hergün. Sırf token, dinlenme , moral paketi kullansın diye.

Guest
    Quote Originally Posted by Godsend View Post
    Denedim sırf değişiklik olsun diye gene yenilmişim. Skor 1-0 . Her zaman yendiğim oyunu çok takip etmeyen biriydi o bile gelip beni yeniyor. Kondüsyon ve moraller full zaten. Sıkıntının birinin de bu olduğunu düşünüyorum. Eskiden bunları fullemezdim Allah ne verdiyse çıkıp takır takır kazanırdım. Video ve reklam izleyerek oyuncuların moral ve kondüsyonunu düzeltmek bu şerefsiz oyunun bizleri kandırması diye düşünüyorum. Hiç bir işe yaramıyorlar. Hatta sürekli dinlendirme kullanıp geliştirilen oyuncular o sezon neredeyse hiç verim vermiyor önceden iyi oynuyorsa bariz performans düşüklüğü yaşıyor. Bu oyunun insanları kandırması sadece. Neyse dediğim gibi oyun bu sezon bana kancayı takmış. Arkadaş listemde biri var adamın akşam 7 'ye kadar maçı yok o saatten sonra 2-3 saat arayla tekrar maçı var hergün. Sırf token, dinlenme , moral paketi kullansın diye.
    Aynen, bahsettiğin şeyler daha önce de söylediğim gibi benim de çok canımı sıkıyor. Bazıları bütün maçların sonuçları daha sezon başlamadan ayarlanıyor diyor, bazen yaptığım değişikliklerle maçı kazanmasam inanacağım gerçekten (belki de öyle, belki de değişikliği yapmasak da o maçı kazanacağız bilmiyorum, bilemem de). Ligde 2'ciyim şu an -%20'ye yenildim. Ne hikmetse lig kadromdaki en iyi oyuncum ben daha oyuna giremeden kırmızı görmüş 15'ci dakikada. Bu durumdan neredeyse herkes muzdarip, zaten sürekli kullanıcı sayısının azalması başka türlü açıklanamaz. Oyunun ne suçu var Geliştiricilere sabaha kadar saydırabilirsin Neyse bu sene de eğer saçma sapan şekilde çok güçsüz takımlara yenilip 3'lü yapamazsam tamamen bırakacağım gibi gözüküyor. PES CM çok zaman alıyor ama yine de en iyisi o sanırım, hem harcadğın vakitle hem de harcadığın parayla keyif alıyorsun. Bundaki gibi sürekli sinirlenip durmuyorsun. Bu arada morali fullemene gerek yok bence, mükemmel, çok iyi ve iyi arasında pek fark göremedim bugüne kadar.

Rookie
    Oyuncuların morallerini arttırma olayı şöyle bir tahminim var. Oyunda doğru yapılan şeyler kazanma yüzdesini arttırıyor rakip takımında tabi doğru yaptıkları var.Primler, kondüsyonlar, moraller, dizilişler, vs... Oyun bunlar üstüne yüzdeleri hesaplıyor ve simule edip kazananı, kaybedeni belirliyor. Tabi bu başlıkta hala yazıyor olmamız her zaman bir şeylerin de doğru gitmediğini gösteriyor. O yüzden tek bir oyuncunun moralini düzeltmek kazanma yüzdesine çok büyük katkı vermiyor olabilir. Tam olarak da emin değilim oyunun mantığı kavramak zor. Bu arada kupada az önce biten maçım. Her nasılsa yarı finale kaldım. Rakip kalecisinin performansı ilk defa böyle bir şey görüyorum.

Guest
    Hepsi etkiliyor dediğin gibi ama morallerde pek fark yok, iyinin altında olmasın yeter. O kalecinin istatistiklerini ve yeteneklerini paylaşabilir misin? Her istatistikte üstünsünsün, oyun fazla atma diye rakibe kıyak geçmiş

Rookie
    Kalecinin hiç bir özelliği yok sadece oyunun bana kıllık olsun diye yaptığı bir şey. Her maç rakip kalecisinin destan yazması.

Guest
    +1 mi rakip, dediğin gibi oyunun kıllığı, o kadar kurtarışa kaç gol yerse yesin normalde formu en az 8 olması lazım.

Rookie
    Quote Originally Posted by Antonio Gustavo Hernandez View Post
    +1 mi rakip, .
    Maalesef evet.

Rookie
    Lig de favori olduğum maçları bile kaybeden ve sapır sapır dökülen takımım az önce kupayı kazandı üstelik çoğu benden bir üst level olan takımların arasında.

Page 17 of 19 FirstFirst ... 71516171819 LastLast