Emirlerde veya taktisel olarak hiç bir değişiklik yapmadığım halde her maçı farklı kazanan takımım 4 maçtır üst üste çok saçma şekillerde maçları kaybediyor. Genelde bu kadar çok maç üst üste kaybettiğim pek olmamıştı.
2 maç da daha ilk dakika da kilit defans oyuncum kırmızı kartı görüp 10 kişi kalıyoruz üstüne de birde penaltı veriliyor. Yani 2 maçı daha başlamadan kaybetmiş oldum. Durumdan şüphelendiğim için bugün bende arkadaş listemden bana göre güçsüz ve morali yarım, kondisyonu bayağı kötü bir takımla dostluk maçı yaptım ve maçı gene kaybettim.
Anladığım kadarıyla bu oyun belli bir süre takımınıza tabi ki sizden habersiz bonus gibi avantaj sağlayan bir şey veriyor sürekli maç kazanıp başarılı oluyorsunuz. Sonra bunun tam tersini yapıyor bütün maçları kaybetmenizi sağlayan bir sistem yapıyorlar amaç burda önce başarılı olan sizi sonradan maç kaybettirip hırs yaptırıp token satın aldırmak.
Aynı durum hep yeni sezona başlarken de bariz bir şekilde yapılıyor. Bir sezon önce 3 'lü kupayı almış bile olsa takımınız yeni sezonda token harcayıp yeni transfer yapmadığınız taktirde kesinlikle başarılı olamıyor.
Last edited by Godsend; 05-23-2017 at 01:33 AM.