Quote Originally Posted by Rasim Ozan View Post
hocam ben 3g ile bağlı değildim ki wi-fi bağlıydım o sıra ve bunun ios la bir alakası olduğunu düşünmüyorum, wi-fi 3 diş çekiyordu. kaç tane transfer yaptım hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. olayı anlatayım size. bütün tur normal olarak ben hep teklifimi verdim son 1-2 saniye kala ve rakibim de veriyordu. son turda rakibim teklifi verdiğinde saniye 5 i gösteriyordu teklifi verdi ve bende hemen teklif vere bastım bir baktım kayıp yazısı çıktı yemin ediyorum ki Allah var, 20 tokenim boşu boşuna gitti içim acıdı o kadar tokeni zar zor biriktiriyordum. adam teklifi verdiği anda kayıp yazısı çıktı böyle bir saçmalık olabilir mi ???

ve bunun üzerine ben adminlere ticket atmaya denedim ve talebiniz iletilemedi yazısı çıktı bu da tesadüf değil mi sizce ?

bu sorunu ben defalarca yaşadım ve benim kendi mesleğimde yazılım teknik olarak düşündüğüm zaman kesinlikle internet bağlantısıyla ilgili olduğu sonucuna varıyorum bu nedenden ötürü bende 27.turda arttırma kaybettim. bağlantıdaki bir anlık aksaklık bile bir kaç saniye geride kalmasına neden oluyo sayacın. hatta proxy değiştirdiğin zaman bağlantı daha çok yavaşlıyo sayaç 3 saniyede 5 saniyede bir atlıyo ben bu sorunu çok yaşadım. sayaç çok basit bir yazılımdır bir kaç satır kodla oluşturulabilir hataya düşme olasılığı bu nedenle çok düşük hatta neredeyse hiç yok. bu oyunu yazmak için milyonlarca belki milyarlarca satır kod yazıldığını varsayarsak 3 satırlık sayaç kodlamasının hataya düşme ihtimali milyarda bir.