Quote Originally Posted by Sinan Şen View Post
bu sorunu ben defalarca yaşadım ve benim kendi mesleğimde yazılım teknik olarak düşündüğüm zaman kesinlikle internet bağlantısıyla ilgili olduğu sonucuna varıyorum bu nedenden ötürü bende 27.turda arttırma kaybettim. bağlantıdaki bir anlık aksaklık bile bir kaç saniye geride kalmasına neden oluyo sayacın. hatta proxy değiştirdiğin zaman bağlantı daha çok yavaşlıyo sayaç 3 saniyede 5 saniyede bir atlıyo ben bu sorunu çok yaşadım. sayaç çok basit bir yazılımdır bir kaç satır kodla oluşturulabilir hataya düşme olasılığı bu nedenle çok düşük hatta neredeyse hiç yok. bu oyunu yazmak için milyonlarca belki milyarlarca satır kod yazıldığını varsayarsak 3 satırlık sayaç kodlamasının hataya düşme ihtimali milyarda bir.
Hocam bende Bilgisayar Öğretmenliği okudum bu meseleleri bende biliyorum kodlamayla ilgili. Ancak ben şunu soruyorum sizlere 20 tur boyunca hiçbir aksama olmadı saniye kısmında neden o turda bir anda pat diye 5 saniye kala teklif vere bastığımda kayıp yazısı çıktı bu bir saçmalık...Dünden bugüne 3 tane oyuncu alacağım diye 55 token harcadım 2 tanesini alabildim bir tek bu transferi yapamadım. Belki de bu transferi yapsam biraz önce 35 tokeni harcamayacaktım. Bugün aldığım 2 transferde de bir anlık öyle bir sıkıntı yaşamadım neden dün ki transferde öyle oldu anlam veremiyorum, saçmalıktan başka bir şey değil...