Ozaman pas yönü ve orta sahanda sıkıntı var, dizilişler nasıl? Rakip ne oynadı,
Rakip pas yönü karışık oynadı, hem ortadan hem kanattan atak yaptı, pas şekli uzun olabilir, karışık da olabilir, takım anlayışı normaldi, (tabi simülasyon çok önemli değil senin dediğine göre, ben simülasyona göre söylüyorum) ortasahada ne gibi sıkıntı olabilir? 24 şut çekmişim, 9' u kaleye tutmuş.
Tespitin gayet dogru ben similasyon için bir açıklama yapmadım. Rakip hucumda oynamış olabilir, izlemediğim için yorum yapmadım. Ortadaha şu şekilde, Ok kullanıyorsan, yaratıcılık yüksek olması lazım, ben orda eksik yazmışım, dr-dl kullanıyorsan ve orta özelliği düşükse, dmc de yoksa, uzun oynamak pas isabetini düşürüyor. Orta bizim düşündüğümüz anlamda değil de uzun pas anlamında.
Rakip normal oynadıysa terk edilmiş takımda, presi düşük yapıp normal oynamayı denedin mi?
2 gündür maç motoru ve oyuncu gelişiminde değişiklik var,
Benim similasyon la alakalı söylediğim, senaryolar, gol kaçırması vb.
Hücum oynamadığını düşünüyorum ben. Çok fazla atak da yapmadı zaten. Ok hiç kullanmadım şimdiye kadar pek etkisi olduğunu da düşünmüyorum bu oyunda. Benim dizilişim 4-5-1 (V diye geçer bu oyunda ) DMC ve DR, DL kullanıyorum. Uzun pası tercih etmiyorum. Genelde kısa pas bazen karışık, maç içinde değiştirdiğim oluyor. Yani maçın berabere bitmemesi için her şeyi yaptım ama Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız.
Tam çözemedim, daha 4 maç yaptım ama sanki genel kalitesi yüksek takımlara avantaj sağlıyor gibi, benim takım mutant, normal takımlar 2 maçta zorladı, genel kaliteleri %6 fazla olanlar deplasmanda berabere bitti. 109 benim takım rakip 159 ilk maç 5-3 aldım, rövanşta 3-1 yenildim, muhtemelen şampiyonluğu kaybettim. Oyuncu gelişiminde sanırım makası daraltmışlar, 3 bölüm ortalamasında fark açılmıyor, griye bassanda almıyor, 1 oyuncuda denedim ama oyuncu kaliteli. Biraz zaman geçsin gözlemleri paylaşırım. Birde bugün Fed maçında takıma müdahale edemedim,