Ya böyle birşey olabilir mi adamı ilk maçı kendi evimde 2-1 yeniyorum bugün tek kale maç yapıp 4-1 yenilip şampiyonlar liginden eleniyorum her maçımı da izliyorum hak mı bu şimdi Allah Aşkına ???
Aynı durumlar benim de başıma geliyor bu sezon özellikle karşı karşıya dışarıya atıyor forvet oyuncum.. Kupadan elendim Ligde 3.yüm kötü gidişat var. Geçen sezon kupa ve ligi alan takımken malesef oluyor. Özellikle izlediğim maçı kaybederken izlemediğim maçı kazanmış oluyorum. Bu konuyu bu ay raporumda dile getireceğim.
Evet bunlar çok oluyor maalesef ama bence maçını sürükli izleyenle izlemeyenin bir farkı olmalı bütün maçlarımı izliyorum ben o kadar emek veriyorum boşuna gidiyor bir an önce raporlarsanız sevinirim..İlginiz için teşekkürler...
Antrenman bonuslarımda sadece kondisyon %8, diğerleri %10; oyuncu kondisyonları %90'nın üzeri; oyuncu moralleri genelde süper, birkaç tane çok iyi mevcut; galibiyet pirimi en üst limitte; geçen lig maçında 12 gol bulduğum diziliş ve taktikle sahaya çıktım. Eksiğim olduğunu düşünmüyorum bu maç için. Bunların dışında olması gereken birşey varsa da ben bilmiyorum.
Saydığınız özelliklerin maça etkisi (moral, Bonus Vb.) Maça etkisi maksimum %3, sisteminizi, rakip analizini, maç içi taktik stratejinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Özellikle maça başlangıç taktiği.
Not; Genel Kalitenin maç sonucuna Etkisi %30-35 civarı bu yüzden rakibe göre taktik yapmanın, stratejinin önemini gösteriyor. Forvet oyuncusunun karşı karşıya aramamak vb. Şeyler animasyonun parçası, herkeste aynı bu, algoritma ile animasyonu karıştırmamak lazım. Maç sonucunu animasyon belirlemiyor, bazen golü göstermez animasyon vurdu gol oldu der geçer, bu da güzel bir örnek
Bunların gayet farkındayım. Maçımı izledim, rakibi analiz ettim, günüde olmayan oyuncularımı değiştirdim ve oyuna gerekli taktiksel müdahaleyi de yaptım. İşte asıl bunların hepsini yaptığım halde rakibin maçını bile izlemeden hiçbir şey yapmadan beni yenmesinin; maç sonucuna etkisi %'si kaç o zaman diye sorayım?
Ve sizin maça başlarken tavsiye ettiğiniz taktik nedir?