99Likes
-
ovako ...jebo JA SVIM izraelcima jevrejima smrdljivim mater ! ne mogu da verujem da sam se registrovao da pisem ovde.8 sam nivo immam prosek tim a skoro odlican borim se za prvo mestto 54,7 mi je prosek i dobije me smrdljiva zidovcina koja ima 43 na mom terenu kada se borim za titulu!!!___ ja ulazem od svoje jebene strrpske plate pare za kredit da\ kupim tokene i kao taj me oduva !!+___ I ZATO JEBEM VAM MATTER SVIMA smrdljivim jevrejima !!!! STOKO JEDNA ODVRATNA SVIIMA VAM SVRSIM USTA MRTVVA !!!! em sto imate para i token a pa se kurcite kod kupovine igraca i naptravite stadion koji je za 16 nivo a vi ste 8...dzaba vam sve to jer ste vi [pprokleta govna koja ovde imaju tokene i pare ali ste obiican kurac koji je ubio naseg Hrista i prokleta ste nacija !~jebem vam sve zivvo i mrtbvo stoko jedna odvratna lo[ppovska ! e sada koji mi napise please english write nek mi se napusi kurca i on i njegova odvratna keva i sestra majkun vam svima jebem !~SRBIJA SRBIMA ! srbi pkupirajmop ovon mi smo za njih pojam u svemu a sto nebi bnbili i na igrici !!!!!
Last edited by July Fourth; 02-02-2013 at 07:57 PM.