ma brate iskuliracu ja nego sam bas tako prso da je to neverovatno prvi ima 45 ja 45 treci 44 boda cetvrti 43 i dobije me na mom terenu treci otpozadi ma nisam mogao da mu pridjem.jbg prvi je u mesecu ja nisam detetu kupio klopu ,mislim ima klopu ali sam dao za tokene i dobije me jevrej smrdljivi !!! kada kupujem igrace ima ih kao pacova milion imaju tokene...dobro nek nas dobijaju u igrci ,jel si cuo za nekog sportistu iz Izraela dobrog!__? nisi nisam ni ja jebao ih hapoel macabi tel aviv nek svi pocrkaju ! ziveli tebra srbija beograd crvena zvezda
no bro i just this...i am 8 level 6 trophi 2 champions leage and have amost exelent team 54,7 and today win me on my court some bitsc from israel 38 team!_ is that fear ! this is jedous game !
Last edited by July Fourth; 02-02-2013 at 08:51 PM. Reason: Removed Bad Language/Anti-Political Comment.
can u use serbian on this forum please?//
ma igracu i ja ko ih jebe cisto sam negde hteo da iskalim besssss da si mi ziv i zdrav brate
Won my second leg quarter final 1-0 ...3-3 on aggregate so I go through on away goals. Furthest I've been in the competition ..woohoo!!