Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 1995
Like Tree99Likes

Thread: Season 36

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Matori ajde malo iskuliraj,razumem te...svima se to desavalo i dalje igramo...jbg...znam kako ti je...moj tim je svake sezone najjaci u ligi i ligi sampiona pa jedva osvajam titule...koji ti je...popij jos jedno pivo,sutra je novi dan...

Newbie
    Quote Originally Posted by NTNK View Post
    Matori ajde malo iskuliraj,razumem te...svima se to desavalo i dalje igramo...jbg...znam kako ti je...moj tim je svake sezone najjaci u ligi i ligi sampiona pa jedva osvajam titule...koji ti je...popij jos jedno pivo,sutra je novi dan...
    ma brate iskuliracu ja nego sam bas tako prso da je to neverovatno prvi ima 45 ja 45 treci 44 boda cetvrti 43 i dobije me na mom terenu treci otpozadi ma nisam mogao da mu pridjem.jbg prvi je u mesecu ja nisam detetu kupio klopu ,mislim ima klopu ali sam dao za tokene i dobije me jevrej smrdljivi !!! kada kupujem igrace ima ih kao pacova milion imaju tokene...dobro nek nas dobijaju u igrci ,jel si cuo za nekog sportistu iz Izraela dobrog!__? nisi nisam ni ja jebao ih hapoel macabi tel aviv nek svi pocrkaju ! ziveli tebra srbija beograd crvena zvezda

VIP July Fourth's Avatar
    Quote Originally Posted by SrbijaBeogradCrvenaZvezda View Post
    ma brate iskuliracu ja nego sam bas tako prso da je to neverovatno prvi ima 45 ja 45 treci 44 boda cetvrti 43 i dobije me na mom terenu treci otpozadi ma nisam mogao da mu pridjem.jbg prvi je u mesecu ja nisam detetu kupio klopu ,mislim ima klopu ali sam dao za tokene i dobije me jevrej smrdljivi !!! kada kupujem igrace ima ih kao pacova milion imaju tokene...dobro nek nas dobijaju u igrci ,jel si cuo za nekog sportistu iz Izraela dobrog!__? nisi nisam ni ja jebao ih hapoel macabi tel aviv nek svi pocrkaju ! ziveli tebra srbija beograd crvena zvezda
    Please can you use English on the forum please.
    *Retired From Top Eleven*

Newbie
    can u use serbian on this forum please?//

VIP July Fourth's Avatar
    can u use serbian on this forum please?//
    No we currently only use english, support for other languages will arrive soon.

Newbie DonPhoenix's Avatar
    Just chrashed my CL opponent 4-0 at home (6-2 agg.) and now we're on our way to semis. Driss Bourebone certainly MOTM with his marvelous hattrick.

Famous Accyrover's Avatar
    Quote Originally Posted by July Fourth View Post
    What's with the 'avatar'?
    Level 1,2,3,4,5,6 League winners

Level 1,2,3,5 CL Winners

Level 4 CL runner up.

Level 2,3,4 Cup winners

P267 W244 D2 L11 GF1024 GA91

VIP July Fourth's Avatar
    Quote Originally Posted by Accyrover View Post
    What's with the 'avatar'?
    "The eagle is watching you" I typed in July Fourth on Google images on saw this eagle, and I thought that could be descaled into an avatar for my forum profile, After all over 2,200 posts and recently made moderator, I thought it would be a fitting image.

Newbie
    Quote Originally Posted by July Fourth View Post
    then u call me..will taht time i write on my language !
    Zivela Srbija i sisajte mi kurac svi majmuni !

VIP July Fourth's Avatar
    then u call me..will taht time i write on my language !
    Zivela Srbija i sisajte mi kurac svi majmuni !
    I think Serbian will be a language that will get launched soon as it was supported on the old forum.

Mislim Srpske će biti jezik koji će se pokrenuti čim je podržan na starom forumu.

Page 1 of 2 12 LastLast