Matori ajde malo iskuliraj,razumem te...svima se to desavalo i dalje igramo...jbg...znam kako ti je...moj tim je svake sezone najjaci u ligi i ligi sampiona pa jedva osvajam titule...koji ti je...popij jos jedno pivo,sutra je novi dan...![]()
Matori ajde malo iskuliraj,razumem te...svima se to desavalo i dalje igramo...jbg...znam kako ti je...moj tim je svake sezone najjaci u ligi i ligi sampiona pa jedva osvajam titule...koji ti je...popij jos jedno pivo,sutra je novi dan...![]()
ma brate iskuliracu ja nego sam bas tako prso da je to neverovatno prvi ima 45 ja 45 treci 44 boda cetvrti 43 i dobije me na mom terenu treci otpozadi ma nisam mogao da mu pridjem.jbg prvi je u mesecu ja nisam detetu kupio klopu ,mislim ima klopu ali sam dao za tokene i dobije me jevrej smrdljivi !!! kada kupujem igrace ima ih kao pacova milion imaju tokene...dobro nek nas dobijaju u igrci ,jel si cuo za nekog sportistu iz Izraela dobrog!__? nisi nisam ni jajebao ih hapoel macabi tel aviv nek svi pocrkaju ! ziveli tebra srbija beograd crvena zvezda
![]()
can u use serbian on this forum please?//
Just chrashed my CL opponent 4-0 at home (6-2 agg.) and now we're on our way to semis. Driss Bourebone certainly MOTM with his marvelous hattrick.
*Retired From Top Eleven*