Liga danas crveni karton al dobro je pobeda i dalje smo u trci za 2 i 3 mesto
Liga danas crveni karton al dobro je pobeda i dalje smo u trci za 2 i 3 mesto
Sutra dva veoma vazna meca Kup polufinale revans na mom terenu prve mec 1:0 izgubio imam sanse
A liga igram protiv drugog prvi mec je on jedva izjednacio na 2:2 i ako pobedim idem na 3 ili 2 mesto zavisi kako odigraju ostali
KUP
LIGA
Veceras polufinale lige sampiona protiv najjaceg moguceg protivnika do sada..
FK Vojvodina treba vasu podrsku u vremenu koje vidite na slici!Idemo!!!
Uploaded with ImageShack.us
http://forum.topeleven.com/top-eleve...akmicenje.html Menadzeri evo, otvorio sam temu za prijavljivanje, ko je zainteresovan neka udje i neka se prijavi
Liga : Katastrofalna utakmica protiv libanon fc, koju nisam stigao da pratim. Pobedili smo nekako sa 1:0, uz to zaradili jedan crveni karton (Girke) i dve povrede (Mata i Nagy-oporavljen). Strelac je bio Girke na asistenciju Mate, igrač utakmice štoper Pospech ...
Liga šampiona : Ovo nam je protivnik u polufinalu :
Kvalitet je na našoj strani, 65,6 u odnosu na 59,6. Protivnički menadžer aktivno vodi svoju ekipu, pratio je i nas u dva meča, verovatno da otkrije neku našu slabu tačku . Igra u formacijama 4-2-2-2 hexagon ili 4-3N-1-2. Mi ćemo igrati u formaciji 3-5-2 flat. U drugom polufinalnom meču Adeline FC (kvalitet 65,1) koja je u sjajnoj formi gostuje engleskom Saltash-u (59,9).
laka pobeda u ligi protiv drugog tima u ligi
usluga za usluga
ja sam nju pustio u ligi smapiona,a ja sam dobio titulu u ligi
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
pobeda nad protivnikom koji me je namucio u prvom delu seyone
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Ne da mi se i to ti je
Sutra igram sa dortmundom kod njega