Pozdrav, dobrodošao na forum.

Što se tiče kupovine igrača tu je različito, od servera do servera i od nivoa do nivoa. Ti si verovatno na takvom serveru na kome imaš puno igrača koji su tvoj nivo i onda se borite često za igrače. Fora kako da potrošiš što manje tokena a ne kupiš igrača ne postoji. Jednostavno kakva te sreća služi i na kakvom si serveru to odlučuje za koliko T ćeš kupiti igrača. Tvoj drug je sigurno na nekom serveru sa manje menadžera na njegovom nivou pa može lakše da kupuje igrače, mada to i ne mora biti toliko bitno, imam jedan primer iz ličnog iskustva. Ja uvek kupujem igrače prvog dana sezone i nikada više, jedino ako ne izađe neko dobar na Scout Listi. I tako sam ja ustao prvog dana sezone rano jer tada ima najboljih igrača i za 6 igrača sam potrošio čitavih 95 tokena ! To je bilo kada sam prelazio sa 11. na 12. nivo. Kada sam prelazio sa 12. na 13. nivo ustao sam isto prvog dana i za 6 igrača potrošio samo 20 tokena ! Tako da ne postoji fora da kupiš igrača sa 1T već je u pitanju sreća...
Ako toliko ne možeš da kupiš igrača bez 15-20 T onda probaj na pregovorima, puno sreće u igri.