Results 1 to 7 of 7
Like Tree2Likes
  • 1 Post By UnlockeR
  • 1 Post By Sase T.

Thread: Kako kupiti igraca sa sto manje potrosenih tokena

Rookie UnlockeR's Avatar

Question Kako kupiti igraca sa sto manje potrosenih tokena

Molim za vasa iskustva.Iz sezone u sezonu trosim veliki broj tokena na aukcijama , ali previse ljudi takodje , pa tesko kupujem igrace.Ponekad potrosim i po 10-15 tokena a ne kupim igraca.Pokusavam i u 2 uvece i ujutru , ali uvek puno ljudi.Imam jednog prijatelja koji kaze da ima mnogo iskustva u kupovanju (isti smo level-20) i uvek sa jednim tokenom kupi jednog igraca,ali nece da mi kaze kako.
    Uros likes this.

Rookie Sase T.'s Avatar
    Ja ovako kupujem Igrace:
    Nespavam do 4-5-6sati i vidim stanje na TL i kad nadjem nekog igraca ja ga dodam u listi ako je puno vremena ako nije onda cekam da dodje opredeljeno vreme i onda vidim dal ce neko da ponudi ako nema niko do 2sekundi ja nudim na 1sek do isteka i tako ili ga kupim ili se borim.Nekad i preko dan kupim igraca.Oko 3-4H i tu ima mjesta za kupovina ili oko 12h pladne kad je.Ali kad god cekaj da vidis dal ce neko da ponudi nemoj se izbrazavat tako ja cekam i zatim kupim igraca.Nekad kad ne mi se ceka mnogo ujutro oko 5-6h ja uzmem ponudim i izadjem kad dodjem 85% od igraca kupim.Ali pre svega gledaj do 2sek da niko ne ponudi ako ne ponudi tad ponudi ti ili ako su 1-2.Ja tako kupujm igrace a ti sad vidi pa mi javi.

Famous nsretkovic's Avatar
    Pozdrav, dobrodošao na forum.

Što se tiče kupovine igrača tu je različito, od servera do servera i od nivoa do nivoa. Ti si verovatno na takvom serveru na kome imaš puno igrača koji su tvoj nivo i onda se borite često za igrače. Fora kako da potrošiš što manje tokena a ne kupiš igrača ne postoji. Jednostavno kakva te sreća služi i na kakvom si serveru to odlučuje za koliko T ćeš kupiti igrača. Tvoj drug je sigurno na nekom serveru sa manje menadžera na njegovom nivou pa može lakše da kupuje igrače, mada to i ne mora biti toliko bitno, imam jedan primer iz ličnog iskustva. Ja uvek kupujem igrače prvog dana sezone i nikada više, jedino ako ne izađe neko dobar na Scout Listi. I tako sam ja ustao prvog dana sezone rano jer tada ima najboljih igrača i za 6 igrača sam potrošio čitavih 95 tokena ! To je bilo kada sam prelazio sa 11. na 12. nivo. Kada sam prelazio sa 12. na 13. nivo ustao sam isto prvog dana i za 6 igrača potrošio samo 20 tokena ! Tako da ne postoji fora da kupiš igrača sa 1T već je u pitanju sreća...
    Ako toliko ne možeš da kupiš igrača bez 15-20 T onda probaj na pregovorima, puno sreće u igri.

Rookie UnlockeR's Avatar
    Hvala na brzim odgovorima . Interesuje me takodje , kako igrac od 33 godine pred penzijom ima bolju formu od igraca sa oko 20.Da li je to mozda jer je vec 2 sezone u timu pa je uigraniji.Da li vi svake sezone menjate skoro ceo tim ili ga zadrzavate nekoliko sezona?I da li ste citali sa engleskog dela tutorijale . Vidim , ima tamo dosta profesionalaca , svake sezone prvi , pisu tutorijale po trista strana , ne mozes iscitati ni za godinu dana , da li ce mi pomoci ako procitam ?

Famous nsretkovic's Avatar
    Ti Englezi su prvi zato sto oni imaju stotine i stotine videa da gledaju i za kofere i za tokene i za pare ...i tako oni imaju mnoogo sredstava i treniraju svoje ekipe koliko zele jer imaju kofera mnogo ..e zato su oni prvi! Ako zelis procitaj, mada ti tutoriali su ocigledni u igrici i ne treba toliko ogromnog znanja da bi znao nesto takvo. Sto se tice forme igraca, ja mislim da godine nemaju uticaj na formu igraca ni u Top Elevenu a ni u realnom fudbalu tako da to nije nesto cudno

Rookie UnlockeR's Avatar
    Okej bruder

Rookie Sase T.'s Avatar
    Kod mene sto su igraciji stariji to bolej igraju a kad kupim nekog mladog onda kupim do 18-19godine i igrace ne menjam.Samo kad se ne pojavi neki dobar ili pa kad nemam igraca za tu poziciju.Jednog igraca sam kupio pre 4sezone.Tada je imo 27godine sa 5*.Koristio sam ga 3sezone i pocetkom cetvrte kad sam mu pronasao zamjenu prodo sam ga inache igrao je odlicno.Tako da starost nema veze.Evo imam napadaca 29godine 5* i planiram ga zadrzat igra dobro.Tako da kupuj starije ili one mlade ali sto vredi da se kupuju