1Likes
-
Vreme je da se pocne i da se pokaze kako namestaju! Evo kako izgleda kada neki ..... (da ne kazem sta) pocnu da namestaju i sa namerom unistavaju ekipe u koje je ulozeno po najmanje 400-500T i 400-500 zelenih
Pogotovo je poznato kako su odredjene ekipe koje su prosle sezone imale ekipu slabiju od moje sada,osvojile sve,a ja sam 9.mesto,dok su neki koji prate 20% meceva,ne kupuju,nista ne ulazu daleko iznad mene.
Ovde svako ko ima mozga moze da shvati da se radi o namestanju i da ovo ne moze biti slucajnost,cisto namerno unistavanje ekipe,jer naravno,napredak ce biti ocajan sledece sezone posto su igraci na 7 i 8 zvezdica
A onda kada se obratite supportu,jednostavno ce vam reci da vasi igraci mozda tada nisu imali srecan dan (DA NISU MOZDA IMALI SRECE CELE GODINE?!) i da to igrica prikazuje rezultate kao i realan fudbal...
Dobro pa sta smo mi,debili? Kada je Real,Barsa,Man Utd ili bilo koji najbolji tim zavrsio u donjem delu tabele ili kada je uopste bio ispod prva 4 mesta?
Ili otkad igraci 166Q 4* i 185Q 8* mogu da se nose,pritom ekipa sa igracima 166Q nit prati nit namesta ekipu.
I onda za kraj,sta reci o nekim ekipama iz drugih liga 31 koje ce proci,koje ne bi trebale centar da mi predju,kupovace igrace 179Q a ja cu imati 174Q...
Rezultati su sta reci a ne zaplakati,koliko je to ocigledno i jadno namestanje,uz to u 80% slucajeva,protivnici ne prelaze centar,ne prate,a onda pred kraj ili preokrenu potpuno ili izjednace,ja naravno 10 sansi promasim,oni jedna sansa gol! Najslabije ekipe su mi uzele jedno 20ak bodova,jadno i bedno! Uz to moja ekipa je jaca verovatno i od polovine iz viseg ranga,cak i od nekih koje se tamo bore za prolaz...
JEDNA JEDINA POBEDA U GOSTIMA!!!
A ovo nije prva sezona da se ovo desava sa mojom ekipom,prosle sezone je bila slicna situacija samo sam zavrsio nekako na 6. mestu,a i tada najjaca ekipa,ranijih sezona cak i 12.mesto,ovo nije moja bruka vec njihova!

Last edited by Sre10; 08-22-2013 at 12:50 PM.