Page 3 of 19 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 21 to 30 of 189
Like Tree101Likes

Thread: Sezona 44: August 25.- Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie Vladimir Stojanovic's Avatar
    Uspešno smo prošli u narednu rundu kupa, bilo je tesno...

Shadow likes this.
    Season 3, Manager Level 3, League level 3

League: Winner 2 times (second place 0 times )
    Champions League: Winner 1 time (second place 0 times)
    Cup: Winner 0 time

Apprentice Vladislav Maksimovic's Avatar
    Stojanovicu i ja sam lvl 3

Apprentice
    Tek sam druga sezona, tako da govor o tokenima i parama nema smisla
    Doveo sam ST koji mi je bio potreban jer sam ostao sa prvim i rezervom. Planiram da se, ako uspem to da izvedem, pojacam na pozicijama AML ML i DC DR. Imam zelju, mada ne znam da li takav igrac postoji na TL, da nadjem jednog DMC MC. Sve sto vidjam su DMC u kombinaciji sa DC ili DML/R.
    Vidim da vi na visokim nivoima planirate da vam igraci napreduju 7-8 poena. U cemu je fora, ja sam za proslih polasezone koliko sam igrao uspeo jedva par igraca da dovedem na +1??? Jel radite power trening ili to na visim nivoima ide brze?
    I jos jedno pitanje pa zavrsavam. Da li skill poeni potroseni na novu poziciju ili na specijalnost ulaze u zbir za novi kvalitet ili samo oni koji se trose na osobina att/def/m&p?

E, zaboravio sam da dodam. Definitivno ne znam da igram protiv 3-4-3. Probao sve one taktike koje se predlazu i na kraju izgubio prvo mesto sa 2 poraza u poslednje 2 utakmice. Kontam da mi za 3ST treba bar 3 DC i da je u tome bio problem

Inace, kup ove sezone, prva 4:2 druga 3:4 i dalje ideeee, dalje ideee...
    Sutra LS, igram sa likom koji nema GK u postavi Verovatno bi trebalo da igra 3-5-2R, ali u sastavu ima samo 10 igraca, pa ce komp da mu postavi jos jednog.
    Jel se nekome desavalo da igra protiv tima koji nema GK i kako ste prosli???
    Last edited by ezio.auditore; 08-26-2013 at 09:41 PM.
    Shadow likes this.

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    I ja sam 3 level, dobio u kupu 6-0 i 8-0 i to ne sa prvom postavom, malo sam miksao a maler da su mi se dva nova igraca koja sam dosta platio ozlijedila na 4 dana, nadam se da kod njih to nece biti stalno..

Moram pregledat onaj video da vidim kako se slike stavljaju pa cu postaviti.

Apprentice
    Slobodni, daj okaci svoj tim i formacije sa kojima/protiv kojih si igrao!!! Rezultat ti je...

Quote Originally Posted by ezio.auditore View Post
    Slobodni, daj okaci svoj tim i formacije sa kojima/protiv kojih si igrao!!! Rezultat ti je...
    Pa kad ne znam kako, vidio sam da ima ovdje video sa uputstvima no nikao da pogledam..

Prve dvije sezone sam osvojio prvo mjesto a ove sam bas nakupao jako puno igraca, 10tak, vrijednost mi je 23.7 i u ovoj novoj ligi samo je jedan jaci od mene pa cemo vidjeti. Taktika mi je 3 2 3 2 i vecinom igram samo sa njom, osim ako mi se vise igraca ozlijedi ili ponekad igram sa 3 napadaca.

E da, ono najcudnije, dvije sezone zaredom najbolji strijelac mi je bio igrac najmanje kvalitete samo 12 i rasturao je, sad sam kupio napadaca 34 kvalitet i odma u prvoj je dao 3 gola

Apprentice Vladislav Maksimovic's Avatar
    Druga sezona po redu da nam prave prijateljsku ligu,sto u neku ruku nije lose.

Quote Originally Posted by Vladislav Maksimovic View Post
    Druga sezona po redu da nam prave prijateljsku ligu,sto u neku ruku nije lose.
    i 3 ce ti biti takva, barem je meni tako. To je vjerovatno do servera ili?

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Možete da nameštate lagano

Mex
    Mex is offline
    Newbie Mex's Avatar
    Sezona dobro zapocela.
    Shadow likes this.
    TEAM SHOWCASE: NK CROATIA

Page 3 of 19 FirstFirst 1234513 ... LastLast