Page 4 of 19 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 31 to 40 of 189
Like Tree101Likes

Thread: Sezona 44: August 25.- Kako vam ide?

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Njegov golman je sve skidao

Dreamer Svajc's Avatar
    Liga : Fantastičan start ...

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by ezio.auditore View Post
    Slobodni, daj okaci svoj tim i formacije sa kojima/protiv kojih si igrao!!! Rezultat ti je...
    Pa kad ne znam kako, vidio sam da ima ovdje video sa uputstvima no nikao da pogledam..

Prve dvije sezone sam osvojio prvo mjesto a ove sam bas nakupao jako puno igraca, 10tak, vrijednost mi je 23.7 i u ovoj novoj ligi samo je jedan jaci od mene pa cemo vidjeti. Taktika mi je 3 2 3 2 i vecinom igram samo sa njom, osim ako mi se vise igraca ozlijedi ili ponekad igram sa 3 napadaca.

E da, ono najcudnije, dvije sezone zaredom najbolji strijelac mi je bio igrac najmanje kvalitete samo 12 i rasturao je, sad sam kupio napadaca 34 kvalitet i odma u prvoj je dao 3 gola

Quote Originally Posted by Vladislav Maksimovic View Post
    Druga sezona po redu da nam prave prijateljsku ligu,sto u neku ruku nije lose.
    i 3 ce ti biti takva, barem je meni tako. To je vjerovatno do servera ili?

Dreamer Svajc's Avatar
    Botafogo...portugalski skaut tim koji smo prošle sezone izbacili u četvrtfinalu LŠ kupio je De Rossija koga sam jutros stavio na TL. Očigledno se oduševio mojim igračima, mada ako De Rossi nastavi da igra očajno kao kod mene ne verujem da će baš da se usreći ...

Newbie Markoni's Avatar
    Jebi ga Shadow, i ja odigrao 1:1 Ali osvojicemo mi 1

Famous nsretkovic's Avatar
    Ma katastrofa, ne razumem kako je samo ovaj Rios bio nepremostiva prepreka za moje spiceve?

Sve je covek cisto, ali dobro to ti je ta realnost igrice. Ako ti random nije naklonjen i igras lose, ma mozes ti i da se od zemlju udaris i nabudzis sve igrace na legende, ti ces igrati lose pa ces igrati lose. Liga je katastrofa, mnogo opasnih menadzera, ako se ovako bude igralo o tituli stvarno ne mogu da razmisljam.

"Popravljen" utisak.

Koliko je Neuer imao dobre ocene i skidao zicere toliko sada ocajno...da ocajnije ne moze biti. A imao je napredak 150 o.O

Apprentice
    Ovo je bolesno sta radite!!! Besramnici!!! Nek sam golman pada pun kondicije,10 povreda za 3 dana!!! O rezultatu da ne govorim!!!

Ucestvujte u nagradnoj igri KK Partizan, ako necete da ucestvujete, svakako kliknite, ne kosta nista

http://home.kkpartizan.rs/sharewin/Sreteninho

Da se pohvalim, zadnje kolo prosle sezone igrao sam sa jednim timom koji me je dobio u prvom dijelu prvenstva kod kuce, jedva izvukao remi i osvojio prvenstvo, i sada sam opet igrao prvo kolo i dobio nevjerovatnih 9-0, prvo u kupu 6-0 i 8-0 i sad 9-0, plasi me ovo haha

Dreamer Svajc's Avatar
    Amari 7* vol. 2 ...

Page 4 of 19 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast