Page 6 of 19 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 51 to 60 of 189
Like Tree101Likes

Thread: Sezona 44: August 25.- Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar

Ajkula je pobedila

Apprentice
    Quote Originally Posted by Shadow View Post

Ajkula je pobedila
    Ajkula ce biti najprodavanija Tajlandjani ne mogu da docekaju ahahaha
    Jos da se sete da uvedu i nase ne bi bilo lose,uz Juventus,Man Utd...
    Ucestvujte u nagradnoj igri KK Partizan, ako necete da ucestvujete, svakako kliknite, ne kosta nista

http://home.kkpartizan.rs/sharewin/Sreteninho

Rookie
    Danas sjajna utakmica u kojoj je mladi napadac Devic prosto blistao cak 4 njegova gola na utakmici nijedan omasaj nije imao!

Dok drugi napadac Jeftic se namasao,ali zato kad on da dobaci loptu devicu to je gol 80% ali kad jeftic dobije loptu 80% da ce da omasi gol malo cudno ali sta ces
    I da Zlomislic je zadnje 2 tekme odlicno odigrao pokazao se kao veliko pojacanje !

Apprentice
    Koju si formaciju igrao?

Rookie
    Mene pitas ?

Apprentice
    Quote Originally Posted by Stefan Ilic View Post
    Mene pitas ?
    Da, tebe sam pitao

Apprentice
    Svajc, a kakav si ti tim izveo?

Apprentice
    Velika pobeda mladog tima Vrsac FC u LŠ, nakon iznenadjujuceg poraza u prvom kolu, ovog puta nam je u goste dosao favorizovani tim 12#$%& iz Izraela koji je za 5 poena jaci. Menadzeri su na teren izveli formacije 4-4-1-1 za Izraelce i 3-5-2V za Vrscane Poveli su gosti nakon cega menjaju formaciju u 4-1-4-1, ali to nije obeshrabrilo mali tim pod bregom da nastavi da napada favorite. Domaci menadzer, ocigledno veliki potencijal srpskog fudbala i neko od koga treba ocekivati velike stvari u buducnosti, menja formaciju u jos agresivniju 4-2-1-3 i ubrzo stize i prvi pogodak talentovanog Jovanovica iz slobodnog udarca, a nedugo zatim i drugi na isti nacin Gostujuci menadzer, ocigledno u panici od gubitka bodova od slabijeg tima, uvodi 2 napadaca i menja formaciju u 4-4-2, ali mu to nije pomoglo. Da mec ne bude bez drame, potrudili su se gostujuci igraci u poslednja 3 minuta. Prvo kontra koju je sjajno zaustavio golman Lacarak poslavsi loptu u korner, a zatim i cak tri kornera, jedan za drugim, koji na kraju spasava, opet sjajni u tim presudnim sekundama, golman Lacarak. 3 boda za domace ostvarena pobedom nad najjacim protivnikom u grupi i nada za prolazu sledecu rundu LŠ.
    Iz Vrsca, za T11 kanal, Aleksandra Gudelj

Sezona 44: August 25.- Kako vam ide?-2.jpg
    Sezona 44: August 25.- Kako vam ide?-4.jpg
    Sezona 44: August 25.- Kako vam ide?-5.jpg
    Sezona 44: August 25.- Kako vam ide?-6.jpg
    Svajc and Shadow like this.

Dreamer Svajc's Avatar
    Quote Originally Posted by ezio.auditore View Post
    Svajc, a kakav si ti tim izveo?
    Ezio, igrali smo u rezervnom sastavu, ali opet igrači koji bi lagano trebali da dobiju ovog protivnika, formacije 4-3N-3 i 4-5-1 V style. Nije bitno, utakmica je prošla, ne gledam unazad u poraze već samo napred u nove pobede ...

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Iskreno mene baš čudi što ne uvedi neke iz naše lige, siguran sam da bi bar vratili novac od te investicije. Možda čak i zaradili.
    Ligaška utakmica:

Još uvek napadači nisu dali gol.

Page 6 of 19 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast