Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 71 to 80 of 189
Like Tree101Likes

Thread: Sezona 44: August 25.- Kako vam ide?

Dreamer Svajc's Avatar
    Kup : Idemo dalje...

Liga : Teški trenuci za klub, poraz od 2:0 protiv FC Anders...

I to nije sve, posle odrađenog treninga čak dvojica igrača se povredila - Nabih i Eriksen. Sve se okrenulo protiv nas, ali se ne predajemo, sutra nam dolazi prvoplasirani NY911 FC i najbolji način da se vratimo je pobeda u direktnom susretu .

Rookie
    Teska utakmica ali pobeda ipak od 2:0
    Denis Zlomislic je dao gol za vodjstvo a posle 26 minuta Germendio je udvostrucio prednost!
    Vec 4 sjajna utakmica za mog poluspica nadam se da ce nastaviti ovim tempom.

A imao sam 3 slobodna udarca i izvodio je inace igrac koji ima spec osobina za slobodnjake i promasio sva 3 znaci neverujem ovu i proslu sezone sve je on slobodnjake sutiro ali nijedan da pogodi
    Last edited by Stefan Ilic; 08-30-2013 at 07:53 PM.

Dreamer Svajc's Avatar
    Danas derbi sa prvoplasiranim NY911 FC, koji je od jutros doveo 7-8 skauta i promenio grb ekipe...

Dotakli smo dno posle dva poraza zaredom i protivnički menadžer je uvideo da smo ranjivi. Moji igrači večeras moraju da dokažu da zaslužuju dres slavnog DT-a i verujem da će ostaviti srce na terenu i obradovati navijače pobedom!!!

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Smešna utakmica. I naravno častili su me povredom od sedam dana:

Dreamer Svajc's Avatar
    Liga : Najbolji kada je najpotrebnije ...

Liga šampiona : Pobeda od 2:1 protiv Ottoman 1453 u zadnoj sekundi. Random je opet bio na vrhuncu zadatka, protivnik je ostao sa 9 igrača i uspeo da povede, nakon toga je dobio još jedan crveni i na kraju smo uspeli da preokrenemo ...

Tek sada vidim da je NY911 FC i u LŠ sa mnom xd...

Famous nsretkovic's Avatar
    Rekao sam ti da ćeš da ga otkineš u ligi

Послато са ZTE Kis Lite користећи Тапаток 2
    Svajc likes this.

Rookie
    Veoma lagana utakmica za Crvenu Zvezdu,Denis Zlomislic opet sjajan sa cak 4 pogodka a rame uz rame snjim je i mladi napadac Jeftic sa 3 pogodka ako napad nastavi ovako da mi kida znaci blago meni

A za sat ipo igra se LS jes da su mi igraci malo umorni ali izgurace

Rookie
    Znaci nismo imali srece da li su gol iz kornera srecom sam izjednacio u 84 min
    I poluspic mi se povredio koji je odkad je doveden a to je 5-6 utakmica minimalno dao jedan gol a na zadnjojk cak 4,srecom povreda i nije nesto opasna pa ce uz par crveni moci igrati i sutra!

Tako to igrica radi..

Necu da pricam previse, ali ovo je jednostavno preterano. Danas cu i u ligi kiksnuti 100% znaci znam unapred da ce se tako desiti! Jer kad pocne ovo, traje 7-8 meceva najmanje..

Dosao je i taj dan, rodjendan Fk NeYmaaR.. Za jednu godinu vodjenja kluba (13 celih sezona) osvojeno je :

7 Liga i 6 drugih mesta

6 Ligi Sampiona, 3 drugih mesta i jedno 3. mesto

0 Kupova i 2 puta trece mesto

Tim je bio kvaliteta 5* tek u drugom nivou jer u prvom se i nisam bas najbolje snalazio sa prodajom/kupovinom igraca A prvi put skaut kvaliteta je klub bio na kraju 3. nivoa.

Nije lose naravno da moze i bolje ali eto...Lige su gubljene u zadnjim kolima (cak 3)...prvih 6 sezona 5 finala ligi Sampiona...prva sezona novog formata kupa- polufinale, 3 uzastopne duple krune..

Nadam se da ce u drugoj godini vodjenja kluba biti jos puno titula, duplih kruna pa mozda i triplih
    Last edited by nsretkovic; 09-01-2013 at 06:39 AM.
    Shadow and ezio.auditore like this.

Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast