101Likes
-
Famous
Tako to igrica radi..

Necu da pricam previse, ali ovo je jednostavno preterano. Danas cu i u ligi kiksnuti 100% znaci znam unapred da ce se tako desiti! Jer kad pocne ovo, traje 7-8 meceva najmanje..
-
Serbian Forum Moderator
-
Upravo sam spisko 6tokena jel sam mislio da sam na drugom profilu sad mi dodje da skocim sa zgrade i uradim salto
-
Serbian Forum Moderator
-
Serbian Forum Moderator
-
Jos jedna pobeda od 2:0 u ligi a za 10 min mi krece mec u LS plus mi se i vezni povredio i igraci umorni videcemo kako cu proci
-
-
Dreamer
Liga : Tu smo, pri vrhu
...

Kup : Sve je bilo na našoj strani protiv latinosa f.c koji je 12 nivo, za 7Q smo bolji, igrali smo kod kuće, pružili ekstra partiju, imali 2 navijača na našoj strani dok protivnički menadžer nije pratio tekmu, i opet smo izgubili. Poveli smo u 72. min. i odmah u sledećem min. primili gol da bi na kraju latinos f.c došao čak i do pobede golom u 86 min.
-
Vrlo uzbudljiva utakmica na kraju kad sam vec mislio da cu da pobedim oni me ukenjaju verovatno bi i izgubio da nije bilo mog gose koji je odbranio jedan na jedan situaciju.Gosa mnogo znaci i proslu tekmu je odbranio jedan na jedan
P.S Nema specijalnu osobinu jedan na jedan.
-
Serbian Forum Moderator