Mi danas pregazili dve jake ekipe igrajući u formaciji 4-5-1 V stil, u ligi W.hclub sa 5:0 i u LŠ Abkv FC sa 3:0 ...
Liga :
Liga šampiona :
Mi danas pregazili dve jake ekipe igrajući u formaciji 4-5-1 V stil, u ligi W.hclub sa 5:0 i u LŠ Abkv FC sa 3:0 ...
Liga :
Liga šampiona :
nisam imao DL-a pa odigrah sa 3 DC-a dobio 2:1 :I ... tenkjaman
30-10-3-1 ili kako klinci varaju? | Tarzanija
Ispao sam iz kupa, ostaje mi samo titula u prvenstvu. U LŠ, moji rivali iz grupe koji su prošli dalje će se sastati u finalu. Jaka grupa.
Dobro sam postavio utakmicu, znao sam da imam dobre šanse da dobijem iako sam za 5 Q slabiji, a kada su se njoj povredili DMC i AMC šanse su mi bile još bolje. Međutim, moj MC dobija drugi žuti na utakmici i primili smo gol iz slobodnjaka. To je bio kraj.
I jedna zanimljivost, na početku utakmice, u prvom minutu imao sam Ukupno šuteva 1, a 2 u okvir gola Inače sam primetio da su u poslednje vreme učestali golovi na početku utakmice!
Ovo sa sutevima se cesto dogadja, nemoj da te cudi
Послато са ZTE Kis Lite користећи Тапаток 2
Imam igraca koji ima 20 godina, standardni je prvotimac, moral mu je na max, ocene na utakmici su mu oko 7-8. U pocetku je davao mnogo golova, sad je malo usporio, ali ih i dalje daje. Tek danas je dobio 5*, 25Q. Problem je sto jako sporo napreduje. Posle utakmice dobija skill poena, kao izmene koje igraju po 25-30 min, na treninzima dobija kao oni igraci koji mi nikad nisu ni igrali. Ne znam u cemu je problem? A sad vidim i da mu je vrednost prilicno niska, svega 500K! Takav igrac bi trebalo da vredi bar 1M. Sa druge strane, drugi ST koji cesto ulazi kao izmena u drugom poluvremenu kad menjam taktiku, ima 21 god, sad ima 23Q i jako brzo napreduje. Na pocetku sezone, razlika izmedju njih dvoje je bila 4-5Q, a sad je samo 1. Jel ima neko ideju u cemu je problem i kako da ga resim??? Ako se ne resi, bicu primoran da sledece sezone dovedem novog ST, a ovaj prvi da bude izmena.
Liga : Naravno...opet srećna pobeda za FC Anders...iako je W.hclub bio bolji i imao više šansi slavio je FC Anders sa 1:0 kao i mnogo puta ove sezone...
Još tri biće čupavo