Veceras vazna utakmica u LS ocekujemo pobedu! Danas veoma teska utakmica ali izvukli smo pobedu
Malopre smo doveli novo pojacanje nasem klubu defanzivca Predraga Zagorcica
Nesto sto mi je zapalo za oko je sto mu je odbrana nagruvana i to posteno
Veceras vazna utakmica u LS ocekujemo pobedu! Danas veoma teska utakmica ali izvukli smo pobedu
Malopre smo doveli novo pojacanje nasem klubu defanzivca Predraga Zagorcica
Nesto sto mi je zapalo za oko je sto mu je odbrana nagruvana i to posteno
Sjajnooo...na putu smo da ponovimo uspeh iz 2. nivoa "26 0 0 " u ligi..
Liga sampiona, dobra pobeda u gostima, nisam mogao da pratim, nadam se laganom polufinalu...tj laganom proslasku
Hoce ali po jedan dobijes za moral ili kondiciju tj za oporavak a novaca dobijes jako malo, i to svakih par dana, nema pravila, nekad prodje 7 dana nekad 3,4 dana... Barem je kod mene tako. Nije bas da ce nam to nesto puno pomoci..ok aj bar nesto se dobije ali slabo je to jako
Btw nova pobjeda u ligi sa velikim rezultatom, dobio sam opet 9-0 a gol razlima mi je +56. I u ligi prvaka sam u gostima dobio prvu 2-1 te se nadam prolasku sto ce biti najveci uspjeh Slobodnog u ligi prvaka
Last edited by Aleksandar Ilok; 09-12-2013 at 09:59 PM.
Ovih dana Arsenal igra bolje za jedan gol
Tabela:
Dve važne pobede ako hoćemo u top 4
Liga : Prosto, do kraja moramo sve da pobedimo i da se nadamo da FC Anders najmanje 2x izgubi. Gotovo nemoguće, FC Anders toliko ima sreće da je to neverovatno, i danas kao i mnogo puta ove sezone pobedili su sa jednim golom razlike.
Liga šampiona : Remi u gostima u prvoj tekmi četvrtfinala, verujem da ćemo pobediti kod kuće...
Kup : Stigli do četvrtfinala što i nije tako loš uspeh...
Last edited by Svajc; 09-13-2013 at 06:59 PM.
Zagorcic se odlicno pokazao u svojoj prvoj tekmi i bio je igrac utakmice sjajan pocetak
Jedva smo nekako pobedili konacno stoper musli pogodio je iz slobodnjaka kad treba !
Posto sam pobedio 4:1 u 1/4 nadajmo se da prolazim ali ako prodjem ceka me tezak protivnik imali ko ideju protiv njegove formacije ??
Zagorcic se opet sjajno pokazao pored njega nijedna lopta nije prosla,naravno bio je igrac tekme.Malo me cudi vec zadnje 2 tekme u ligi pobedjujem minimalcom od 1:0 iako sam vidno bolji nadam se da cu veceras u LS se moji igraci pokazati bolje!
ILARIOUS SRAMITE SE ! GEJM JE VRH
imam sigurno najbolju ekipu a tu sam gde sam sramota ... sta je f*problem ... moral nagruvan odmorni ... a da los sam takticar da da sry for disturb'n ya ppl ...
stvarno NO F*COMMENT tim mu je miljama iza mog povredi mu se igrac u drugom minutu ne prati tekmu i on tako sa 10 igraca izvuce remi ... stvarno najblaze receno stidite se ... ovo je iskljucivo vasa sramota ...
Jedna od najludjih utakmica koje sam odigrao na TE !
7 golova vec na poluvremenu
Steta ali na kraju sam ispao, trebao mi je jos 1 gol...
Last edited by DakAfcB; 09-14-2013 at 06:33 PM.
Kupujem trofej KUPA. Ponude PM.