CroRaz3r dobrodošao
Kod mene ništa novo pobeda je misaona imenica![]()
CroRaz3r dobrodošao
Kod mene ništa novo pobeda je misaona imenica![]()
Mislio sam na koju opciju od one 3 koje nude tokene?Matomy, sponsorpay ili tokenads?
Pravi sam menadžer![]()
Veceras vazna utakmica u LS ocekujemo pobedu! Danas veoma teska utakmica ali izvukli smo pobedu
Malopre smo doveli novo pojacanje nasem klubu defanzivca Predraga Zagorcica
Nesto sto mi je zapalo za oko je sto mu je odbrana nagruvana i to posteno
![]()
Sjajnooo...na putu smo da ponovimo uspeh iz 2. nivoa "26 0 0 " u ligi..
Liga sampiona, dobra pobeda u gostima, nisam mogao da pratim, nadam se laganom polufinalu...tj laganom proslasku
![]()
Ovih dana Arsenal igra bolje za jedan gol
Tabela:
Dve važne pobede ako hoćemo u top 4![]()
Liga : Prosto, do kraja moramo sve da pobedimo i da se nadamo da FC Anders najmanje 2x izgubi. Gotovo nemoguće, FC Anders toliko ima sreće da je to neverovatno, i danas kao i mnogo puta ove sezone pobedili su sa jednim golom razlike.
Liga šampiona : Remi u gostima u prvoj tekmi četvrtfinala, verujem da ćemo pobediti kod kuće...
Kup : Stigli do četvrtfinala što i nije tako loš uspeh...
![]()
Last edited by Svajc; 09-13-2013 at 05:59 PM.
Zagorcic se odlicno pokazao u svojoj prvoj tekmi i bio je igrac utakmice sjajan pocetak
Jedva smo nekako pobedili konacno stoper musli pogodio je iz slobodnjaka kad treba !
Posto sam pobedio 4:1 u 1/4 nadajmo se da prolazim ali ako prodjem ceka me tezak protivnik imali ko ideju protiv njegove formacije ??
![]()
Zagorcic se opet sjajno pokazao pored njega nijedna lopta nije prosla,naravno bio je igrac tekme.Malo me cudi vec zadnje 2 tekme u ligi pobedjujem minimalcom od 1:0 iako sam vidno bolji nadam se da cu veceras u LS se moji igraci pokazati bolje!
![]()