96Likes
-
VIP
Nakon iznenadjujuceg ispadanja u kupu odmah u prvome kolu sto mi se dosada nije dogodilo, uslijedio je i los start u prvenstvu i odmah na startu poraz. Jos sam stvarao tim pa nikako nije islo, a imao sam i manjak kofera, posebno za motivaciju. No Slobodni Net se unatoc tome izdigao iz problema i zapoceo jedan veliki niz pobjeda
U Ligi prvaka sam igrao sa kombiniranim sastavom i prosao grupu kao drugi, no vec u sljedecoj rundi sam ispao od jednog od glavnog konkurenta i u prvenstvu za naslov.
Uslijedio je i niz losih rezultata u ligi gdje sam ispustio prednost od 8 bodova na samo jedan bod, no novom serijom pobjeda, kolo prije kraja osvojio sam i 4. titulu po redu.
Ono sto je zanimljivo, od glavnih konkurenata sam ove sezone gubio, tek izvukao pokoji remi, ali kao sto svi znate, prvenstva se osvajaju u malim utakmicama a tu sam bio besprijekoran.
Uglavnom ne bas najbolja sezona no bitno da je titula tu i uprava Nogometnog kluba Slobodni Net se okrece novim izazovima i zeli osigurati tim koji ce i u 5 sezoni jurisati na naslove na sva tri fronta