102Likes
-
Famous
Zbog lose forme najveci protivnik u Ligi Sampiona je zavrsio kao drugi, tako da ce u 1/8 finala biti "finale pre finala"
Duel najskupljeg i najdominantnijeg tima u 16. nivou na celom serveru, protiv tima koji spada u grupu najboljih i najdominantnijih, NEDELJA, 17:45 Ovidex vs Fk NeYmaaR!
Inace sa Ovidexom sam jos pre 10ak sezona prijatelj ali je zanimljivo da nikada nismo odigrali nijedan mec, ovo ce biti prvi, uloga favorita je nasa, Fk NeYmaaR je skuplji, kvalitetniji i tim koji je u boljoj formi. Ovidex je tek u zadnjem kolu obezbedio prolazak u 1/8 sa druge pozicije dok smo mi lagano prosli kroz grupu sa skorom 5 1 0 
Kako god da se zavrsi ovaj dvomec i ko god da ispadne nece imati za cime da zali, jer je ipak ovo susret verovatno dvojice najboljih na serveru 
Timovi izgledaju ovako :
Ovidex :

Najveca opasnost ce, po nas gol verovatno biti od Franssona i Moraisa, 2 skauta koji imaju kvalitet 104. Ne smemo takodje zaboraviti u veznom redu Barani-ja sa takodje 104Q.
Ovidex je trenutno drugi i u ligi, u kupu je ispao jos u prvoj rundi takmicenja, tako da je to otprilike dokaz da mu ne cveta cvece ove sezone.
Fk NeYmaaR

Prvi mec dakle, nece igrati nas ubedljivo najbolji igrac La Bomba Priego (zbog parnih zutih kartona), vec ce posao u napadu morati da obavlja legenda kluba, koji nazalost nije u najboljoj formi, Sergio Kun Aguero. Ipak i bez najboljeg igraca Fk NeYmaaR ide na pobedu bez nekih kalkulisanja.
Sto se tice forme, prvi smo u ligi, prosli smo lagano kroz grupu lige sampiona a u kupu smo ispali u 3. rundi u jednoj pravoj triler zavrsnici...ali eto, zivot ide dalje! Nadam se da ce tim odigrati dobro sutra pa da slavimo mozda prolaz vec posle prvog meca
Last edited by nsretkovic; 11-02-2013 at 09:10 AM.