176Likes
-
-
Addicted
Pretio si im?! Moraću i ja da im uterujem dugove.
-
Addicted
Jedva nekako, ali ima i revanš. Naravno, povrede me ne zaobilaze, tako je bilo i na ovoj utakmici u 3. minutu. Kasnije još jedna povreda u ligi.
-
Nisam im pretio, ipak su u IT-u sve kulturni ljudi Posaljes im mail sa naloga na koji si ulogovan na TJ i kazes za koje nisi dobio T. Za neke ti odmah dodele, ali za neke moras da im saljes screenshoot home ekrana gde je instalirana app + pokrenute app i posle sve bude ok. Ne znam da li je neko instalirao cartoon shadow, za nju se dobije 5T!!!
-
Addicted
Protiv realno jačeg protivnika u LŠ, na kraju nije loše. Ostaje neka nada za revanš.
-
Dreamer
Dobar rezultat Crni...ovaj gol će dosta da ti pomogne u revanšu
-
Dreamer
-
Addicted
Nadam se da hoće. Adeline sad već ima kompleks. Srećno u LŠ.
-
2 loša izdanja danas.
LŠ: Počelo je solidno, dok sam gubio sa 2:1 mislio sam da i dalje imam šanse za prolaz u utakmici kod kuće. Kad sam izjednačio sve je delovalo super, ali onda... 2 gola u 3 sekunde!!! Nisam ni uspeo da krenem sa centra.
Liga: poraz 0:2, utakmica je bila u minimalnom vremenskom intervalu. Posle LŠ izašao sam na trenutak i nisam ni stigao da podelim zelene kome je trebalo i to me je koštalo! Prvenstvo sam izgubio, možda uspem da dođem do 2. mesta. OPET!
-
Dreamer
Remi 3:3 u prvoj tekmi 1/2 lš što je dobar rezultat jer smo igrali u gostima i s obzirom da je protivnik vodio sa 3:1