Page 19 of 24 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast
Results 181 to 190 of 233
Like Tree176Likes

Thread: Sezona 47 - 17. Novembar - Kako vam ide?

Famous nsretkovic's Avatar

Sta tek reci za ovo...neverovatno...
    Cak su moji igraci na kraju imali i 1 na 1 zicer koji naravno, nisu iskoristili...

Addicted Crni's Avatar
    Idemo u finale kupa. Nakon preokreta,nepotpunog, ali dovoljnog za prolaz, jer sam prvu dobio 3:2. Na 0:2 sam sa uskog dijamanta prešao na 3U-4-3, a i igrač više nije na odmet.

Apprentice
    Ispao iz kupa kao što sam i mislio. Posle poraza 2:1 kod kuće, danas novi 3:0.
    U ligi pobeda 3:0.

I jedan problem!!! Juče sam srećno kupio za 1 T ovog mladog napadača koji brzo napreduje... samo što već na 3 utakmice dobija ocenu 5!
    Moguće je da sam i zbog toga juče izgubio derbi, a to nikako nije dobro. Nadam se da će se brzo trgnuti inače ću morati da ga šutnem sledeće sezone.
    Crni likes this.

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Moj savet da ga ne pojačavaš na 45Q, možeš bolje da zaradiš na njemu sledeće sezone, samo ako se ne trgne naravno, što je malo moguće ali ne i nemoguće. Ako imaš prostora za prijateljske probaj da ga razigraš nekako.
    Last edited by Shadow; 12-10-2013 at 03:50 PM.

Apprentice
    Jebene prijateljske!!! Odigram 2 utakmice u 2 dana i zaradim 2 povrede na po 6 i 5 dana!!! Koji sam ih qrac i igrao!
    Inače napadač je totalni promašaj, posle 5-5-5 na prijateljskoj gde sam namestio da igram protiv ilegalne formacije dobio je 6! Jad i beda.

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Evo kako mi igramo ovih dana:

Jednostavno nadigrani.

Rutinska pobeda
    Danas izvandredna pobeda u ligi:
    Ovom formacijom sam odigrao prvo poluvreme pa sam se malo povukao posle:

Top 7 je tu a sada borba za to famozno 4-to mesto.
    Ezio ovaj lik je igrao kao drvo a sada sam ga ubacio sa dvojicom napadača i preporodio se je:

Apprentice
    JEBENE PRIJATELJSKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Druga prijateljska danas koju sam odigrao i OPET POVREDA!!! I to onaj koga razigravam! Uspeo je da dâ 2 gola, dobije ocenu 7 za 58 minuta u igri.
    JEBENE PRIJATELJSKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apprentice
    @shadow
    Nemam 3 napadača, imam samo 2. Većina formacija koje igram su sa 1 ili 2 ST tako da mi nije bio potreban treći. Kad sam kupio ovog novog, isti dan sam prodao starog koji em što nije bio mnogo efikasan em što mu je ugovor isticao na kraju sezone.
    Razmišljao sam i ja da ga ne teram na 45Q u slučaju prodaje, a opet, nadao sam se da će da se popravi u igri ako postane skaut!?

Šta si ti uradio sa besplatnim tokenima???

Inače, jel postoji neki način da se na marketu prepozna dobar efikasan ST? Po ceni se vidi koliko brzo napreduje, ali kako igra...?

Apprentice Zinaid Klicic's Avatar
    Ezio
    to se kod botova nikad ne zna...jedino kod starijih mozes vidjeti nj.statistiku.I meni se desavalo isto,al takve nikad ne prodajem-haaj znaj kakvog ces novog kupiti,a kad tad mora poceti zabijati.Al nemoj ga prebacivat u scaute jer sa 5* brze napreduje-pa vidi kako ce te sreca sluzit u narednoj sezoni na TL.A sto se tice prijateljskih nikad ne igraj sa igracima ispod 85-90% kondicije...i ne forsiraj taj dan i prijatelj. i trening(bar za one koji su igrali u utakmici i kojima je kondicija pala).Meni se tako znalo u jednoj utakmici povrediti i 3 igraca.
    ezio.auditore likes this.

Apprentice Zinaid Klicic's Avatar
    Imali smo +8,a u zadnja 4 kola ulazimo sa samo +2...bice gusto.Pali smo u formi al poslije dvije prijatelj.danas sigurna pobjeda u ligi...

LS-pobjeda kuci,al ne siguran prolaz u finale jer igramo protiv formacije koja nam nikad nije lezala(sa DML i DMR)

Crni likes this.

Page 19 of 24 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast