176Likes
-
Famous
Sta tek reci za ovo...neverovatno...
Cak su moji igraci na kraju imali i 1 na 1 zicer koji naravno, nisu iskoristili...
-
Addicted
Idemo u finale kupa. Nakon preokreta,nepotpunog, ali dovoljnog za prolaz, jer sam prvu dobio 3:2. Na 0:2 sam sa uskog dijamanta prešao na 3U-4-3, a i igrač više nije na odmet.
-
Ispao iz kupa kao što sam i mislio. Posle poraza 2:1 kod kuće, danas novi 3:0.
U ligi pobeda 3:0.
I jedan problem!!! Juče sam srećno kupio za 1 T ovog mladog napadača koji brzo napreduje... samo što već na 3 utakmice dobija ocenu 5!
Moguće je da sam i zbog toga juče izgubio derbi, a to nikako nije dobro. Nadam se da će se brzo trgnuti inače ću morati da ga šutnem sledeće sezone.
-
Serbian Forum Moderator
Moj savet da ga ne pojačavaš na 45Q, možeš bolje da zaradiš na njemu sledeće sezone, samo ako se ne trgne naravno, što je malo moguće ali ne i nemoguće. Ako imaš prostora za prijateljske probaj da ga razigraš nekako.
Last edited by Shadow; 12-10-2013 at 03:50 PM.
-
Jebene prijateljske!!! Odigram 2 utakmice u 2 dana i zaradim 2 povrede na po 6 i 5 dana!!! Koji sam ih qrac i igrao!
Inače napadač je totalni promašaj, posle 5-5-5 na prijateljskoj gde sam namestio da igram protiv ilegalne formacije dobio je 6! Jad i beda.
-
Serbian Forum Moderator
-
JEBENE PRIJATELJSKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Druga prijateljska danas koju sam odigrao i OPET POVREDA!!! I to onaj koga razigravam! Uspeo je da dâ 2 gola, dobije ocenu 7 za 58 minuta u igri.
JEBENE PRIJATELJSKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
@shadow
Nemam 3 napadača, imam samo 2. Većina formacija koje igram su sa 1 ili 2 ST tako da mi nije bio potreban treći. Kad sam kupio ovog novog, isti dan sam prodao starog koji em što nije bio mnogo efikasan em što mu je ugovor isticao na kraju sezone.
Razmišljao sam i ja da ga ne teram na 45Q u slučaju prodaje, a opet, nadao sam se da će da se popravi u igri ako postane skaut!?
Šta si ti uradio sa besplatnim tokenima???
Inače, jel postoji neki način da se na marketu prepozna dobar efikasan ST? Po ceni se vidi koliko brzo napreduje, ali kako igra...?
-
Apprentice
Ezio
to se kod botova nikad ne zna...jedino kod starijih mozes vidjeti nj.statistiku.I meni se desavalo isto,al takve nikad ne prodajem-haaj znaj kakvog ces novog kupiti,a kad tad mora poceti zabijati.Al nemoj ga prebacivat u scaute jer sa 5* brze napreduje-pa vidi kako ce te sreca sluzit u narednoj sezoni na TL.A sto se tice prijateljskih nikad ne igraj sa igracima ispod 85-90% kondicije...i ne forsiraj taj dan i prijatelj. i trening(bar za one koji su igrali u utakmici i kojima je kondicija pala).Meni se tako znalo u jednoj utakmici povrediti i 3 igraca.
-
Apprentice