Ovde možete pisati o tekućoj četrdeset-šestoj sezoni.
Koliko novca imate?
Koliko tokena imate?
Koliko igrača želite da kupite?
Kakvu taktiku planirate da koristite?
Koje su vaše ambicije?
Kakav vam je žreb u LŠ i Kupu?
Srećno svima u novoj sezoni!
Ovde možete pisati o tekućoj četrdeset-šestoj sezoni.
Koliko novca imate?
Koliko tokena imate?
Koje su vaše ambicije?
Kakav vam je žreb u LŠ i Kupu?
Srećno svima u novoj sezoni!
Novac - na pocetku 800M , sada sam na oko 19-20 miliona
Tokena - dovoljno...
Zelim da pokupim sve skupo kao i uvek
Taktika verovatno 4 2 3 1 , 4 2 2 2 Hex ili 4 5 1 V
Ambicije- dogurati sto dalje u kupu, LS i Ligu osvojiti
Zreb u LS ok, ima dobrih ekipica, kup uvek paklen kao i uvek -.-'
Srecno svima i od mene ove sezone!![]()
Cilj ove sezone je odbraniti duplu krunu i dogurati što dalje u kupu. LŠ je kao i uvek teška ali osvojiva, posle mnogo sezona nema Adeline FC, ali tu su dve ekipe koje su na nivou 7 završile na prvom i drugom mestu u ligi, dok smo mi bili samo treći, tako da je pravo vreme za revanš. TL je jutro bila izuzetno slaba, iako su stigli štoper, vezni igrač i napadač. Planiram da pojačam još neke pozicije pa se nadam boljoj ponudi u narednim danima. Što se tiče taktike, standardna će opet biti formacija 4-5-1 V stil sa Amarijem u napadu, naravno u zavisnosti šta protivnik igra, biće i drugih formacija.
Puno sreće svima u novoj sezoni!![]()
Novca imam preko 800 miliona.
Ambicije osvojiti titulu,lige sampiona nema za mene ove sezone,kup dobio sam dosta jakog protivnika.
Jutros sam nabavio st i mc ostaje mi da nabavim dcdr i eventualno gk.
Puno srece svima![]()
Koliko novca imate?
Kada završim sa prodajama biće oko 2B.
Koliko tokena imate?
Manje nego jutros.
Doveo trojicu. DC, MC i ST:
4-4-2 i 4-3-3
Koje su vaše ambicije?
Ambicije su male jer kup i LŠ sam otpisao kakvih timova ima ja sam mala beba. Pokazaću vam samo LŠ i sve će vam biti jasno:
Nadam se da ste vi bolje prošli![]()
Modovi, ajde pitajte ove nesrecnike dokle misle ovako, i ove sezone nema napredovanja iako su bile 2 grupe po 14 timova???
Sad ce verovatno biti 4 grupe!
Dokle vise ovako 3 GODINE NISU U STANJU DA SMISLE STA DALJE????
Totalni debilizam i amaterizam, mada odavno je meni bilo jasno s kim imamo posla?
Ajde pitajte Mladju i ekipu makar vam skinuli glavu.
АМБИЦИЈЕ ЗА МОЈ КЛУБ СУ ЛИГА ШАМПИОНА: ОДБРАНА ТИТУЛЕ
КУП: ДОКЛЕ СТИГНЕМ ЈЕР СУ СВИ БАР 2 НИВОА ЈАЧИ ОД МЕНЕ
ЛИГА: О ТОМЕ ЧИМ ПОЧНЕ![]()
ДОВЕО САМ 3 ПОЈАЧАЊА ЈУТРОС ДР ДЛ И СТ ТАКО ДА ЗАМ ЗАДОВОЉАН ЗА САД ЈАВЉАМ ШТА САМ ДАНАС УРАДИО У КУПУ![]()
Današnji protivnik u kupu:
U principu nebitno takmičenje ali ispratiću pa kud puklo da puklo.
што се тиче новца имам око 140м , за 10 ниво сасвим довољно.токена 61. ове сезоне не планирам неке битне куповине играча, можда 2 или 3 али никад се не зна. често се деси да без потребе одем на тл и купим неког играча иако на тој позицији имам сасвим солидног :/ прошлу сезону сам завршио на 2. место, лш такође 2. и освојио сам купшто се тиче формација, прошле сезоне сам их мењао у зависности од противничке а ове планирам да целе сезоне играм 3n-5-2 v, па како буде. што мање повреда , црвених картона, пуно среће и успеха желим свима
![]()
Dresovi za novu sezonu...
Odličan start u kupu...pobeda u gostima sa 1:3...
Evo napadača koga sam jutros...neće mnogo igrati pored Amarija i Bergkampa...ali zato ima najinteresantnije ime xd...
![]()