E moj prijatelju, ja sam to odavno provalio. Naravno prestao sam sa kupovinom tokena i veruj mi ovako mi je hiljadu puta bolje. Spreman sam na svaki mogući rezultat i ništa više ne može da me iznenadi. U fazonu sam "Očekuj neočekivano".
Evo daću primer za ovu sezonu, neću spominjati prethodne. Prošlost ostavimo iza nas. Tim je bio u očajnom stanju, jer nisam igrao 3-4 sezone. Jednu sezonu sam bio drugi, a nisam ni ušao u igricu, ovih par ostalih sam bio u prvih sedam uglavnom. Nebitno. Tim je u fazonu imao 2-3 igrača sa 3 zvezdice, svi ostali su imali po dve. Polako ja krenem da prodajem igrače, skupljam sredstva i sredim tim koliko toliko, međutim ostadoše mi dva igrača sa po 2 zvezdice u startnoj postavi - desni bek i zadnji vezni. Uglavnom njih dvojica su igrala sasvim solidno celu sezonu, čak su imali bolje ocene od igrača skauta i igrača sa 5 zvezdica. I na kraju sezonu završim na prvom mestu, sa takoreći nekomletiranim timom. U svakom slučaju, Top Eleven je igrica i zašto bacati pare na igricu kad mogu da za te pare izvedem ribu na burek i jogurat Pozdrav za sve Top Elevenovce