Uvek sam za konstruktivnu diskusiju. I takve teme bar ja neću zatvarati. Naravno sve dok ljudi normalno pišu i komentaišu bez vređanja i sl.
A evo i mog mišljenja vezano za igru. Ja verujem da je ovo vodeći menadžer na internetu. Par njih sam davno probao i nisam bio zadovoljan istim. Ima igra mana naravno kao i sve čak i ona ima. Ima mnogo mesta za napredak ali tu ja ne mogu ništa. Što se tiče ulaganja ja odavno nisam uložio dinar u igru i smatram da se može igrati i bez toga. Video sam za 33 sezona masu timova u koje je uloženo mnogo novca i ti isti su odustali posle nekog vremena. Kupovina tokena jednostavno ne garantuje uspeh. Ali cenim to što ljudi kupuje jer na račun tih ljudi mi igramo ovo besplatno i naravno nemam ništa protiv tokenaša imaju ljudi keša da izdvoje kapa dole. Ima nerealnosti i to dosta. Ali ja to gledam ovako. Izgubim ja od slabijeg i remiziram ali sam i isto tako dosta puta otkidao bodove jačima. Tako da mi sistem negde uzme negde vrati. Naravno ovo je što se tiče mog Arsenala. A to da ako napišete nešto loše za igru i da će vas neko sabotirati je bar po meni nerealno. Jer se tu kosi ono što sami tvrdite. Vi kažete da je sve random a isto tako kažete da će vam neko namestiti rezultate to ne ide jedno sa drugim.

14Likes
14Likes 
				 LinkBack URL
 LinkBack URL About LinkBacks
 About LinkBacks

Reply With Quote
  Reply With Quote