Uvek sam za konstruktivnu diskusiju. I takve teme bar ja neću zatvarati. Naravno sve dok ljudi normalno pišu i komentaišu bez vređanja i sl.
A evo i mog mišljenja vezano za igru. Ja verujem da je ovo vodeći menadžer na internetu. Par njih sam davno probao i nisam bio zadovoljan istim. Ima igra mana naravno kao i sve čak i ona ima. Ima mnogo mesta za napredak ali tu ja ne mogu ništa. Što se tiče ulaganja ja odavno nisam uložio dinar u igru i smatram da se može igrati i bez toga. Video sam za 33 sezona masu timova u koje je uloženo mnogo novca i ti isti su odustali posle nekog vremena. Kupovina tokena jednostavno ne garantuje uspeh. Ali cenim to što ljudi kupuje jer na račun tih ljudi mi igramo ovo besplatno i naravno nemam ništa protiv tokenaša imaju ljudi keša da izdvoje kapa dole. Ima nerealnosti i to dosta. Ali ja to gledam ovako. Izgubim ja od slabijeg i remiziram ali sam i isto tako dosta puta otkidao bodove jačima. Tako da mi sistem negde uzme negde vrati. Naravno ovo je što se tiče mog Arsenala. A to da ako napišete nešto loše za igru i da će vas neko sabotirati je bar po meni nerealno. Jer se tu kosi ono što sami tvrdite. Vi kažete da je sve random a isto tako kažete da će vam neko namestiti rezultate to ne ide jedno sa drugim.